Serverıma sv_restartround 1 komutu gönderince timeleft süreside sıfırlanıyor, örnek veriyorum map süresi toplam 30dakika mapın bitmesine 15 dakika var diyelim, sv_restartround 1 komutu gönderdikten sonra timeleft süresi yeniden 30dakikaya çıkıyor. bu durumu engellemek için bi plugin kodlanabilir mi veya çözümü varmı?
mapın bitmesine 10dk - 15dk herneyse var diyelim, sv_restartround 1 komutu göndersem bile timeleft süresi kaldığı yerden devam etsin istiyorum
@By.Dehset @ViTaLiTy.
sv_restartround sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 134
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: ZEYBEKGaming
-
- Clan İsmi: Masquerade
-
Konu Sahibi
sv_restartround sorunu
komut sormuyorum ben burada, sv_restart kullanamam. özel bi eklentim için geçerli sv_restartround komutu mevcut round'a reset için geçerli yani, komple reset atmak için değil. sv_restartround atıldığında timeleft süreside sıfırlanıyor, benim isteğim timeleft süresinin o komut kullanımında bile sıfırlanmaması için eklenti istiyorum
Link: | |
Linklerini gizle |
sv_restartround sorunu
Kod: Tümünü seç
new a = get_timeleft()
a = a/60
server_cmd("mp_timelimit %d",a)
client_print(0, print_chat, "Sonraki Yarinin Oynanacagi Süre: %d dakika", a)
server_cmd("sv_restartround 1");
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
sv_restartround sorunu
kullandığım sma içerisine gömdüm verdiğin kodları, timeleft süresi kaldığı yerden devam ediyor o başarılı.. fakat eklenti kendi işlevini yetirdi çalışmıyor aktif olduğu halde, orjinal sma vereyim birde sen bak istersen
@CSmiLeFaCe
@CSmiLeFaCe
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |