Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

counter strike gecikme ve lag

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
erdemtekin

Mesaj gönderen erdemtekin »

Merhaba beyler bende şuan notebook var ve CS 1.6da lag sorunu var."cl_lw 0" komutunu yazınca kasma sorunu gidiyor fakat bu komut silahların vuruş sistemini değiştiriyor ve ESL gibi turnuvalarda hile olarak kabul ediliyor.

Bu lag sorunu hem LAN serverinde hem de online serverlarda var.Arkadaşım benim wifiye bağlı ve LAN dan server kuruyor.Ben de onun server ına bağlanıyorum ve ateş ederken,zıplarken,havadayken eğilince lag oluyor.Aynı şekilde ben kurunca da o sorun yaşıyor.Başka wifi de denedik ve sonuç aynı.Bilgisayarların ikisini de formatladım.Bu sorunu çözmek için yaklaşık 3 senedir uğraşıyorum.Çoğu şeyi denedim ve aklıma artık başka yöntemler gelmiyor. :?

Denediklerim:
1-Güvenlik duvarını kapatma
2-Vsync yi kapatma
3-DEP hl.exe ayarı
4-hl.exe uyumluluk modlarının hepsi
5-Bazı rate commandları
6-ex_interp komutu
7-Oyunu steam den satın aldım.Aynı :|
8-Kısayola eklenen başlatma komutları
9-Görev yöneticisinden hl.exe ye öncelik ayarı

Aynı sorun condition zeroda da var.Diğer oyunlarda sorun yok(half life,cs source,cs go...)

Arkadaşın LAN serverindeyken oyun içi video.Tam ekran ve 720p izlerseniz kasma da iyi belli oluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=3z3Cy4Ciexo

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TeLL
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: Liberty Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen TeLL »

erdemtekin yazdı:Merhaba beyler bende şuan notebook var ve CS 1.6da lag sorunu var."cl_lw 0" komutunu yazınca kasma sorunu gidiyor fakat bu komut silahların vuruş sistemini değiştiriyor ve ESL gibi turnuvalarda hile olarak kabul ediliyor.

Bu lag sorunu hem LAN serverinde hem de online serverlarda var.Arkadaşım benim wifiye bağlı ve LAN dan server kuruyor.Ben de onun server ına bağlanıyorum ve ateş ederken,zıplarken,havadayken eğilince lag oluyor.Aynı şekilde ben kurunca da o sorun yaşıyor.Başka wifi de denedik ve sonuç aynı.Bilgisayarların ikisini de formatladım.Bu sorunu çözmek için yaklaşık 3 senedir uğraşıyorum.Çoğu şeyi denedim ve aklıma artık başka yöntemler gelmiyor. :?

Denediklerim:
2-Vsync yi kapatma
3-DEP hl.exe ayarı
5-Bazı rate commandları
6-ex_interp komutu

Aynı sorun condition zeroda da var.Diğer oyunlarda sorun yok(half life,cs source,cs go...)

Arkadaşın LAN serverindeyken oyun içi video.Tam ekran ve 720p izlerseniz kasma da iyi belli oluyor.

@erdemtekin bunları deneyene kadar yeni bir bilgisayar alsan daha iyi olmazmıydı :) Herşeyi denemişin. Bence yeni bir bilgisayara geç. Teknikal daha çok çözüm istiyosanda konuyla daha derinden ilgilenen arkadaşları bekle

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
erdemtekin

TeLL yazdı:
erdemtekin yazdı:Merhaba beyler bende şuan notebook var ve CS 1.6da lag sorunu var."cl_lw 0" komutunu yazınca kasma sorunu gidiyor fakat bu komut silahların vuruş sistemini değiştiriyor ve ESL gibi turnuvalarda hile olarak kabul ediliyor.

Denediklerim:
2-Vsync yi kapatma
3-DEP hl.exe ayarı
5-Bazı rate commandları
6-ex_interp komutu

@erdemtekin bunları deneyene kadar yeni bir bilgisayar alsan daha iyi olmazmıydı :) Herşeyi denemişin. Bence yeni bir bilgisayara geç. Teknikal daha çok çözüm istiyosanda konuyla daha derinden ilgilenen arkadaşları bekle
Hocam cevap için sağol.Benim ile arkadaşın pcleri İ5 işlemcili ve birinde GT540m diğerinde GT635m var.Yani bu özelliklerin bu oyun için hayli hayli yetmesi lazım :)

NOT:İki notebookun da monitörleri 60hz
En son erdemtekin tarafından Pzt Ağu 01, 2016 3:22 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
erdemtekin

Up

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TeLL
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: Liberty Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen TeLL »

Uyumluluktan packleri deneyebilirsin. Çoğu zaman işe yarıyor :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

sitemizden indirdiğiniz cs 1.6 sürümünde demi aynı sorunları yaşıyorsunuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
erdemtekin

Ömer TELLİ yazdı:sitemizden indirdiğiniz cs 1.6 sürümünde demi aynı sorunları yaşıyorsunuz
evet hocam.Steam,warzone vs. hepsinde

1.5 , 1.3 WON sürümlerinde bile

Ve işin garip yanı sadece CS ve CZ de var.

Half Life ile CS ve CZ aynı oyun motorunu(goldsrc) kullanıyor.
Diğer goldsrc oyunlarında(Half life,HL blueshift,HL Opposing Force,day of defeat,team fortress classic,deathmatch classic vs.) sorun yok.

"cl_lw 0" komutunu yazınca kasma sorunu gidiyor fakat bu komut hile olarak kabul ediliyor.(silahların vuruş sistemini değiştiriyor)
En son erdemtekin tarafından Pzt Ağu 01, 2016 3:31 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
erdemtekin

TeLL yazdı:Uyumluluktan packleri deneyebilirsin. Çoğu zaman işe yarıyor :)
Hocam onların hepsini denedim :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala