serverımdaki bir hata
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 144
- Server Ip/DNS: cs12.csduragi.com
- Clan İsmi: JWGAMING
serverımdaki bir hata
arkadaşlar serverım bayaadır günde bi kaç kez kendi kendine çökü res atıyordu sonunda buldum sorunu. bu soruna yardımcı olursanız çok sevinrim. panelden condebug yapıp buldum sorunu
FATAL ERROR (shutting down): BaseClient::PlaySound: tried to write to an uninitialized sizebuf_t: ??? from (cs12.csduragi.com)
[WHB] Error: BaseClient::PlaySound: tried to write to an uninitialized sizebuf_t: ??? from (cs12.csduragi.com)
FATAL ERROR (shutting down): BaseClient::PlaySound: tried to write to an uninitialized sizebuf_t: ??? from (cs12.csduragi.com)
[WHB] Error: BaseClient::PlaySound: tried to write to an uninitialized sizebuf_t: ??? from (cs12.csduragi.com)
Link: | |
Linklerini gizle |
-
serverımdaki bir hata
whblockerden hata geliyor
bu hatanın çözümüne şu eklenti ile fixlenebileceğini sanıyorum yabancı bir forumda bu şekilde çözülmüş denersiniz.
bu hatanın çözümüne şu eklenti ile fixlenebileceğini sanıyorum yabancı bir forumda bu şekilde çözülmüş denersiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
-
serverımdaki bir hata
Çökmeler hâlâ devam ediyormu acaba sorun çözüldümü yoksa?
@milqa
@milqa
Linklerini gizle |
-
serverımdaki bir hata
@TÜRKÇÜ şuan kulağıma bişi gelemdi oyuncularımızdan eğer öğrenirsem söylicem
Linklerini gizle |
serverımdaki bir hata
en basitinden whb de sorunmu var yoksa çakışmamı var diye öğrenmek için tüm sizin kurduğunuz eklentileri kapatın. Eğer çöker ise filtreleyin eklentilerinizi
Linklerini gizle |
serverımdaki bir hata
Eklentileri kapatmadan evvel @TÜRKÇÜ
'nün vermiş olduğu sma işe yarayacak mı ona bakalım.

Linklerini gizle |
-
serverımdaki bir hata
@milqa
3-4 gün oluyor takiplediğiniz kadarıyla varmı bi çökme filan?
3-4 gün oluyor takiplediğiniz kadarıyla varmı bi çökme filan?
Linklerini gizle |
-
serverımdaki bir hata
şuan hala takip ediyorum çok şükür ki sorun yok. condebug yaparak serverı hala izliyorum. ilginiz için çok teşekkürler
Linklerini gizle |
-
serverımdaki bir hata
@TÜRKÇÜ @Yek'-ta evet bugün condebugdan bakıp hatayı yakaladım aynı hata devam ediyor malesef o fix plugini işe yaramadı.
FATAL ERROR (shutting down): BaseClient::PlaySound: tried to write to an uninitialized sizebuf_t: ??? from (www.jwgaming.net)
[WHB] Error: BaseClient::PlaySound: tried to write to an uninitialized sizebuf_t: ??? from (www.jwgaming.net)
FATAL ERROR (shutting down): BaseClient::PlaySound: tried to write to an uninitialized sizebuf_t: ??? from (www.jwgaming.net)
[WHB] Error: BaseClient::PlaySound: tried to write to an uninitialized sizebuf_t: ??? from (www.jwgaming.net)
Linklerini gizle |