Merhabalar, benim cs251 Pro Public serverimiz var.İp olarak çok gerideyiz bu yüzdenmi dolum olmuyor ön ip lere geçsem 130 lara vs artış oranı artarmı yada önerileriniz varmı varsa yazarsanız çok mutlu olurum şunuda eklemek isterim serverim jail iken 16 - 17 den aşşağı inmiyordu pro ya geçince oyuncu kaybımız çok oldu.Yani sizce ön ip ye geçsem bi yararı olurmu fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim iyi geceler arkadaşlar
tabikide ip fark edecektir. Sevilen ve tutulan maplarda dönün csdurağı oyuncuları bu serverleri sever. Yenilikler getirin ilgi çekici olsun. Fakat fazla cıvığı çıkmasın.
redarmygaming yazdı:tabikide ip fark edecektir. Sevilen ve tutulan maplarda dönün csdurağı oyuncuları bu serverleri sever. Yenilikler getirin ilgi çekici olsun. Fakat fazla cıvığı çıkmasın.
Anladım, ama sevilen maplar açıldıgında bile azlık var ip değiştirmek benim için daha faydalı olacak diye düşünüyorum...
Tabiki Ön ip daha iyidir ama pek fazla olacagını sanmıyorum burda clanınızı saglam toplarsanız dolacak mapları acarsanız ver bırde cok guzel ılgılenırsenız dolmama sansı yok
MertMatin* yazdı:Tabiki Ön ip daha iyidir ama pek fazla olacagını sanmıyorum burda clanınızı saglam toplarsanız dolacak mapları acarsanız ver bırde cok guzel ılgılenırsenız dolmama sansı yok