Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CT model Değiştik

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
altaysarıkaya
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

CT model Değiştik

Mesaj gönderen altaysarıkaya »

Beyler sonunda ct model yaptık ve değiştirdik ardından panelde 2 dosya vardı birinin uzantısı fast ftp ye uygun değildi diğeri uygun oldugundan onu yaptık fast ftp ama hala girerken sw ye yavaşlama var sw yi kapadık açtıkda bekledikte olmuyor hala yavaş kendi başımıza bir model ekleyemiyoruz eklesekde sw ye giren olmuyor yavaşlıktan

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

CT model Değiştik

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Dosya boyutu buyuk ise daha fazla beklersiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
altaysarıkaya
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

CT model Değiştik

hayır büyük falan değil ne kadar büyük olabilir 2.30 saniye bekletiyor hayliyle sw ye giren olmuyor bir tane dosyada hızlı inemeyecekse biz kapatalım sw yi . redarmygaming sırf yorum yapmak için yorum yapma mantıklı yorum yap işe yarayacak dediğinin kimseye faydası yok bunu sende biliyorsun . csduragi sayesinde yıllardır kötü model pluginleri kullanıyoruz . kendimiz böyle şık bir model yapınca sw ye girmiyor yavaşlıktan mükkemmel tebrikler .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Xander
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xx - נв
İletişim:

CT model Değiştik

Mesaj gönderen Xander »

altaysarıkaya yazdı:hayır büyük falan değil ne kadar büyük olabilir 2.30 saniye bekletiyor hayliyle sw ye giren olmuyor bir tane dosyada hızlı inemeyecekse biz kapatalım sw yi . redarmygaming sırf yorum yapmak için yorum yapma mantıklı yorum yap işe yarayacak dediğinin kimseye faydası yok bunu sende biliyorsun . csduragi sayesinde yıllardır kötü model pluginleri kullanıyoruz . kendimiz böyle şık bir model yapınca sw ye girmiyor yavaşlıktan mükkemmel tebrikler .
Fast FTP'yi kullanan tek sunucu siz değilsiniz 250 sunucu fast ftp kullanıyor yavaşlık olabilir modele gelicek olursak boyutu 2.30 mb'i geciyorsa biraz daha uzun yuklenebiliyor zaman geçtikte bu uzun yukleme suresi kısalıyor(tarafımca kendim yaşadım)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
altaysarıkaya
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

CT model Değiştik

kardeşim o kadar para veriyoruz ts ye de sw yede ozaman ona göre biryerle anlaşsınlar ben paramı her ay veriyorsam vermeyince elimden gidiyorsa sw onlarda adam gibi iş yapsınlar versinler paramızın hakkını 2 mb liik dosya 2 dk iniyor bu nedir yahu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Xander
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xx - נв
İletişim:

CT model Değiştik

Mesaj gönderen Xander »

altaysarıkaya yazdı:kardeşim o kadar para veriyoruz ts ye de sw yede ozaman ona göre biryerle anlaşsınlar ben paramı her ay veriyorsam vermeyince elimden gidiyorsa sw onlarda adam gibi iş yapsınlar versinler paramızın hakkını 2 mb liik dosya 2 dk iniyor bu nedir yahu
Kardeşim bakın 250 sunucuda fast ftp kullanıyor yavaşlık olabilir ancak bu geç indirme suresi gittikce kısalıyor tarafımca yaşadım bir şey bu...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
altaysarıkaya
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

CT model Değiştik

Bak biride gelip adam gibi yardım ediyormu nerde ömer yok 250 sunucu var diyorsun aga eğer yemiyorsa 250 sunucu açmayacak adam gibi 100 sunucu açacak yavaşlama olmayacak cebini doldurmak için 250 tane açıp bize hergun sorun yaratan sw lerle anlaşmayı biliyor .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seypa
İletişim:

CT model Değiştik

Mesaj gönderen seypa »

Fastdl nin bandwidth'i ne kadar acaba

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala