Şikayet bölümü KAPALIDIR
---------------------------------
Yasaklı clan veya kişilerin tekrar aramıza katılabilmesi bu bölümü kullanarak açıklama yapması gerekmektedir.
Konu açarken yasaklanan klanın ismi, e posta adresi ve yasaklandığı forum linki verilmez ise konu onaylanmayacaktır
-------
Kural ihlali yapan, haksız rekabete yol açan , CSD ailesinde barınması yasak olan kişileri KANITLAR sunarak bizlere şikayet edebilirsiniz.
--------
Yalnızca forumda aktif olan üyeler veya CSDurağı üzerinde hizmeti bulunan kişiler şikayet konusu oluşturabilir.
Mustafa Kemal1 yazdı:son atın vıdeoda kendı ts3mde toplantı yapıyorum bunun neyı anormal ?
melıh nıye o an orada yok ozmn melıh ssınde basarılı bır kopya yapmıssın
her saniye dibe batıyorsun.
benmı sızmı her attıgnız vıdeo farklı bırınde konusuyorum bırınde konusmuyorum bırınde yalnız kurt nıckınde bırı var bırınde yok
Mustafa Kemal1 yazdı:son atın vıdeoda kendı ts3mde toplantı yapıyorum bunun neyı anormal ?
melıh nıye o an orada yok ozmn melıh ssınde basarılı bır kopya yapmıssın
her saniye dibe batıyorsun.
benmı sızmı her attıgnız vıdeo farklı bırınde konusuyorum bırınde konusmuyorum bırınde yalnız kurt nıckınde bırı var bırınde yok
Evet düzgünce video cekmeye calıstıgım icin 1 2 kere en baştan başladım cekmeyi beceremedigim bi videoyu attım sadece
Ben Mustafa Kardeşimide Severim Zaca Senide Ama Anlamadıgım Olay Siz Ortak Değilmiydiniz Konu Açmıştı Hatta Zaca Kaos Gaming Adına Birleştiniz Herhalde Ne Olduda Birden Bire Böyle Oldu Onu Anlamadım