Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

gag plugini kapatma

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
LoreN

gag plugini kapatma

Mesaj gönderen LoreN »

serverdaki gag plugini kapanmıyor plugins.ini den amx_gag.amxx in başına ; koydum olmadı komple sildim gene olmadı nasıl kapatabilirim ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Xander
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xx - נв
İletişim:

gag plugini kapatma

Mesaj gönderen Xander »

Gag pluginini kapatamazsınız maalesef...
Yetkilileriniz gag atmasını engellemek istiyorsanız csdguard ayarlarına amx_gag'ı ekleyebilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

gag plugini kapatma

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Gag eklentisinin kapanmaması gibi bir durum olamaz, kapanması lazım. plugins.ini den sildikten sonra HLSW den amxx plugins komutu gönderip çıkan satırların bütün hepsini buraya yapıştırabilir misiniz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Xander
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xx - נв
İletişim:

gag plugini kapatma

Mesaj gönderen Xander »

Yek'-ta yazdı:Gag eklentisinin kapanmaması gibi bir durum olamaz, kapanması lazım. plugins.ini den sildikten sonra HLSW den amxx plugins komutu gönderip çıkan satırların bütün hepsini buraya yapıştırabilir misiniz?
HLDS'den aynı olayı bizzat kendim denedim ekstra gag eklentisi yuklense bile amxmodx ile kurulan gag eklentisi sunucuda aktif kaliyor...
He diyelim paneldeki ekstra gag eklentisi kapatıncada...
amx_gag playeradi 300 yazarsanız daima 1 dakika gag atar bu her xx firmanın swsinde bile olsa aynıdır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
LoreN

gag plugini kapatma

Mesaj gönderen LoreN »

Yek'-ta yazdı:Gag eklentisinin kapanmaması gibi bir durum olamaz, kapanması lazım. plugins.ini den sildikten sonra HLSW den amxx plugins komutu gönderip çıkan satırların bütün hepsini buraya yapıştırabilir misiniz?
hlsw ye ekleyemedim sorun çıktı kısacası benim sorunum bir oyuncuya gag attıldığı zaman plugin "Steam_İD" üzerinden atıyor malumunuz coğu kişi de non steam olduğu için tüm non steamlerin "Steam_İD" sini aynı kabul ediyor ( tek steam id den bir kac oyuncu oynuyabiliyor) Dolayısıyla biz oyuncuya gag attık diyelim oyuncu non steam ise "Steam_İD" sine attığı için gagı o oyuncu server dan çıkıp başka bir non steam oyuncu girerse "Steam_İD" leri çakışıyor ve oyuncu gaglı olup diğer çıkan oyuncunun ismini alıyor bu yüzden ben kapatmak istiyorum gag pluginini

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

gag plugini kapatma

Mesaj gönderen Yek'-ta »

@LoreN ben size neden kaldırıyorsunuz demedim, nasıl kaldıramıyorsunuz dedim. HLSW ayarlamaya çalışın ve komuttan amxx plugins komutu göndererek eklentinin kapalı olup olmadığını kontrol edin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala