gag plugini kapatma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 19
gag plugini kapatma
serverdaki gag plugini kapanmıyor plugins.ini den amx_gag.amxx in başına ; koydum olmadı komple sildim gene olmadı nasıl kapatabilirim ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
gag plugini kapatma
Gag pluginini kapatamazsınız maalesef...
Yetkilileriniz gag atmasını engellemek istiyorsanız csdguard ayarlarına amx_gag'ı ekleyebilirsiniz.
Yetkilileriniz gag atmasını engellemek istiyorsanız csdguard ayarlarına amx_gag'ı ekleyebilirsiniz.
Linklerini gizle |
gag plugini kapatma
Gag eklentisinin kapanmaması gibi bir durum olamaz, kapanması lazım. plugins.ini den sildikten sonra HLSW den amxx plugins komutu gönderip çıkan satırların bütün hepsini buraya yapıştırabilir misiniz?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
gag plugini kapatma
HLDS'den aynı olayı bizzat kendim denedim ekstra gag eklentisi yuklense bile amxmodx ile kurulan gag eklentisi sunucuda aktif kaliyor...Yek'-ta yazdı:Gag eklentisinin kapanmaması gibi bir durum olamaz, kapanması lazım. plugins.ini den sildikten sonra HLSW den amxx plugins komutu gönderip çıkan satırların bütün hepsini buraya yapıştırabilir misiniz?
He diyelim paneldeki ekstra gag eklentisi kapatıncada...
amx_gag playeradi 300 yazarsanız daima 1 dakika gag atar bu her xx firmanın swsinde bile olsa aynıdır.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 19
gag plugini kapatma
hlsw ye ekleyemedim sorun çıktı kısacası benim sorunum bir oyuncuya gag attıldığı zaman plugin "Steam_İD" üzerinden atıyor malumunuz coğu kişi de non steam olduğu için tüm non steamlerin "Steam_İD" sini aynı kabul ediyor ( tek steam id den bir kac oyuncu oynuyabiliyor) Dolayısıyla biz oyuncuya gag attık diyelim oyuncu non steam ise "Steam_İD" sine attığı için gagı o oyuncu server dan çıkıp başka bir non steam oyuncu girerse "Steam_İD" leri çakışıyor ve oyuncu gaglı olup diğer çıkan oyuncunun ismini alıyor bu yüzden ben kapatmak istiyorum gag plugininiYek'-ta yazdı:Gag eklentisinin kapanmaması gibi bir durum olamaz, kapanması lazım. plugins.ini den sildikten sonra HLSW den amxx plugins komutu gönderip çıkan satırların bütün hepsini buraya yapıştırabilir misiniz?
Linklerini gizle |
gag plugini kapatma
@LoreN ben size neden kaldırıyorsunuz demedim, nasıl kaldıramıyorsunuz dedim. HLSW ayarlamaya çalışın ve komuttan amxx plugins komutu göndererek eklentinin kapalı olup olmadığını kontrol edin.
Linklerini gizle |