panel sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 17
panel sorunu
arkadaşlar sw aldim sayalim ufak cocuklar için sw alcam fakat şöle bişey duydum dogrumu ben sw aldım diyelim bu panele para attim diyelim 3 aylik para panelde dursun bu cocuklara ben sw nin mailini versem yetiyormu yoksa başka bişey oluyomu yani bu maille sw yi alabiliyolar sanırım ama bu panele para atmaları için tc mi lazim yani kayt olan kişinin tc simi olması gerek bilgi verirseniz sevinirim yanlış alıp ta atmım
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
-
panel sorunu
yok mobil deil ya ben kendi hesabimdan panele para atsam bu cocuklara sadece panelin mailini versem onlar daha sonradan sw nin paneline para atabiliyolarmı onu soruyom
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
panel sorunu
Atabılırler Fakat banka yoluyla tc kimlik şart mobil ödeme ile şart deyil
Linklerini gizle |
-
panel sorunu
he tamam peki bu yasak mı bu ufak cocuklar jail diye bişey oyniycaklarmış ben alcam bunlarada sonra bunlara sorun teşkil ederlermi
Linklerini gizle |
-
panel sorunu
İllegal davranışlar yapmazlarsa sorun olmaz rahatça panelde para olduğu sürece jail oynayıp devam ettirebilirler.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
panel sorunu
Serverin yönetimi konusunda sıkıntı olmaz fakat CSDurağı sunucu sahibi olarak sizi tanır ve olacak tüm sorunlarda yükümlülük size ait.
Linklerini gizle |
panel sorunu
Bulunan bakiye ile alim olabilir. Fakat bakiye bankadan uyklenecek ise tc gereklidir. Mobilden yukleme olabilir arkadaslarin dedigi gibi.
Bakiyenizden aylik kesinti urunler harici yapilmamaktadir
Bakiyenizden aylik kesinti urunler harici yapilmamaktadir
Linklerini gizle |