YetkiVer Plugini Olup Çalışan
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 144
Arkadaşlar Yetkiver plugini olan ama güzel çalışan varsa atabilir mi sağlam .
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Forumdaki çalışıyor ? eklentiler-pluginler/gelismis-yetki-ver ... 13423.html
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
plugins.ini içerisinde ki admin_sql.amxx'i pasif hale getirip admin_usersini.amxx yazdınız mı?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
-
2 sma yı indiricem yüklücem demi ondan sonra plugins jail ininin içine yazıcam isimlerini
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
2 sma yı değil birisini yüklemeniz yeterli. Ek olarak yukarıda yazdığımı uygulayın.Jkidd yazdı:2 sma yı indiricem yüklücem demi ondan sonra plugins jail ininin içine yazıcam isimlerini
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.28
- Clan İsmi: Quanaril ' Jail
- İletişim:
Kardeşim buyur...
3 'üde sorunsuz çalışmaktadır, ben yapmadım herkes yardım etti öyle yaptık, çakışıyordu falan filan hepsini hallettik.
Yetkiver ile sadece s-2 ve k-1 eklenebiliyor, yetkili silemiyor, o yetkisiyle çalışır.
Yetkilimenu her şey ekleyebilir, yetkili silebilir, admin, ortak, yönetim her şey.. , l yetkisiyle çalışır.
Yetkilimenu2 ile s-6 'ya kadar ve k-3 'e kadar ekleyebilirsin, yetkili silebilir , q yetkisi ile çalışır.
Tabii ki istediğin gibi editleyebilirsin smaları, hepsi sorunsuz birbirinden bağımsız, çakışmasızdır.
Ben serverimde bunları kullanıyorum ve kimseye panel vs açmıyorum bu eklenti bence çok yararlı.
İyi kullanmalar
3 'üde sorunsuz çalışmaktadır, ben yapmadım herkes yardım etti öyle yaptık, çakışıyordu falan filan hepsini hallettik.
Yetkiver ile sadece s-2 ve k-1 eklenebiliyor, yetkili silemiyor, o yetkisiyle çalışır.
Yetkilimenu her şey ekleyebilir, yetkili silebilir, admin, ortak, yönetim her şey.. , l yetkisiyle çalışır.
Yetkilimenu2 ile s-6 'ya kadar ve k-3 'e kadar ekleyebilirsin, yetkili silebilir , q yetkisi ile çalışır.
Tabii ki istediğin gibi editleyebilirsin smaları, hepsi sorunsuz birbirinden bağımsız, çakışmasızdır.
Ben serverimde bunları kullanıyorum ve kimseye panel vs açmıyorum bu eklenti bence çok yararlı.
İyi kullanmalar

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
emirakpinar dediklerini yaptım oyunda /yetkiver yazıyorum olmuyor kardeş
Linklerini gizle |
-
m kiranatli 3 ünüde yüklüyorum başkan şimdi ve peki bu plugins iniden ne yapıcam ?
@mkiranatli
@mkiranatli
Linklerini gizle |