Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Flood Eklentisi Sorunu Acil Bakabilirmisiniz

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Mnyft

Mesaj gönderen Mnyft »

Arkadaş bızde bırşey demedık herhalde hızmet satın aldıgımız yerden karşılıgında yardım bekleyecegız . Omer beyın detaylıca anlattıgı tek bır yol var onuda denedık bırcok kısıde deneyıp olmadıgını soyledı zaten . Bıraz sabır dedıgınde 3 gundur ne fl ne hg alınıyor ne say atılıyor ınsanlar artık servera gırmıyor . Ote yandan 3 gundur hıc bır acıklama tarafımıza yapılmıyor . Buna ragmen herhangı ters yada seviyesiz birşey yazmadım . Kendılerınden yardım bekledıgımızi mumkun oldugunca kibarca dıle getırmeye çalışıyoruz .Bizim amacımız üzüm yemek. Cıkıp bu genel bır sorundur uzerınde calısıyoruz duzeltecegız denilse gene eyvallah . Sadece amx_flood_time yukseltın denılıyor . Yuzlerce serverla ugraşmak mutlaka kolay degıldır eyvallah kendılerınede gönülden sabır ve başarılar dılerım en azından bır acıklamayı ıse bence bu sorunu yaşayanlar hakedıyor .. Hayırlı akşamlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seksen1bin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.8
Clan İsmi: Ke$`h Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen seksen1bin »

Bi yandan haklisin ama bi yandanda yetkilileri dusunmeniz gerekiyor. Serverler saldiri yiyor. Biz yetkililere saldiri yiyor diyoruz ve fixlediklerinde karsimiza boyle sorunlar cikiyor. Saldiri yememek icin boyle seyler oluyor. O zaman saldiri yiyince yetkililere mesaj atmayin boyle sorunlarla karsi karsiya kalmassiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Mnyft

Mesaj gönderen Mnyft »

Soyledıgın cok sacma birşey konuyla hıc alakası yok bız zaten serverı alalı bır hafta oldu ve herhangı bır talebımızde olmadı kendılerınden . Sızın serverda boyle bır problem olmuş olsa sızde gelıp buraya yardım talep ederdınız . Ben yetkılılere karalayıcı yada ters bırşey demedım sadece sorunlarımı dıle getırdım . Tum normal ınsanların yaptıgı yapacagı yapması gerektıgı gıbı .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seksen1bin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Bizim serverdede sikinti var. Ve her serverdede var galiba. Cunku serverlere saldiri vardi ve fixlediler. Ortaya boyle bir problem cikti. Siz talep etmemis olabilirsiniz ama saldiri yiyenler etti ve yetkililerde cozum buldu. Ardindan bu sorun cikti. Konuyu detayli bilmiyorsun benim yorumuma sacma hic alakasi yok diyorsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seksen1bin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Cozumunu soyliyim. ( amx_cvar amx_flood_time 0.75 ) degerini dusurun yukseltmeyin. 0.01 felan yapin duzelicektir. Fakat o acigi bilenler saldiri atabilirler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Arkadaşlar tekrar değeri değiştirip deneyebilirmisiniz.Bu sefer seksen1bin'in dediği gibi değeri küçülterek deneyiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

rexluca

Mesaj gönderen rexluca »

Arkasaslar ben size demedimmi 0.3 yapin diye 0.1 yaparsaniz saldiri yeme durumunuz var bilginiz olsun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

rexluca

Mesaj gönderen rexluca »

En ideali 0.15 boyle yapin sorunsuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
umut.dogan21

Mesaj gönderen umut.dogan21 »

Ömer TELLİ yazdı:Arkadaşlar tekrar değeri değiştirip deneyebilirmisiniz.Bu sefer seksen1bin'in dediği gibi değeri küçülterek deneyiniz.
ömer bey sorun halen düzelmedi bir türlü değeri küçük değerler olarak girdim fakat sorun yine aynı örneğin 0.3 0.1 0.15 gibi değerler girdim sorunumuz aynı yardımlarınızı bekliyoruz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
umut.dogan21

Mesaj gönderen umut.dogan21 »

Resimdede görüldüğü üzere oyun içi mesajlaşma bir yana en büyük sorun weapon oto silah tekli silah zırh alıyor bombaya gelince hemen serveri yazı ile doldurmayın yazıyor
adsız1.JPG
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala