Merhabalar,
Csduragına yeni geçiş yaptık ve forumda gerekli kaynak bulmadığımdan buraya konu açma gereksinimi duydum.
Csduragında ilk 30 uncu ip den satın aldık.Clanı taşıdık yani kendimizin belirli bir oyuncu kitlesi mevcut.Ancak 2-3 gündür csduragı serverlisttinden veya clan tagı hariciyle giren sayısı 30 u geçmemiştir.Serverlar otomatik 31 olunca diğer serverlara yönlendiriliyor bu sistem nasıl işliyor bugün +60 larda bir ip denk geldim server 4 kişiyken birden yönlendirme ile aynı anda +10 kişi oyuna giriş yaptı.Mod olarak jailbreak ve pluginler vs. ağır değil servera giriş süresi max 15 sn sürüyor.Genelde oyunhavuzu dark v8 oynanılıyor.
Teşekkürler.
Csduragı Yönlendirme algoritması ve Server list hakkında soru
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 111
- Server Ip/DNS: cs21.csduragi.com
- Clan İsmi: eLit gAming
-
Merhabalar Konu aşağıda kaldığından dolayı görmeniz için ikinizide etiketliyorum. Teşekkürler. @OmerTelli @Turk
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 119
- Server Ip/DNS: 213.238.173.8
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Yönlendirme parayla satılıyor.
Linklerini gizle |
-
seksen1bin yazdı:Yönlendirme parayla satılıyor.
Merhabalar,
Yönlendirme fiyatı sormuyorum,Servera havuzdaki oyunculardan giren çok az.Serverda 20 kişi varsa 20 side Bizim clandan oluyor.Havuzdan oyuncu girmiyor.Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum.Servera giriş süresi pluginler 20 saniye sürüyor.Yanı bekletmiyorda.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 119
- Server Ip/DNS: 213.238.173.8
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Yönlendirme işini soruyorsun işte. Yönlendirmeyle oyuncu alman için para vermen gerekiyor. Yönlendirmenin işleyişi ise server 31 kişi oldugu zaman oyuncu steamdan girmiyorsa otomatik başka sunucuya bağlanır.
Ayrıca klan dışı oyuncular sadece görüp gelebilir. kendi isteğiyle giriş yaparsa anca girebilir.
Ayrıca klan dışı oyuncular sadece görüp gelebilir. kendi isteğiyle giriş yaparsa anca girebilir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: pro.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
@Elitgaming
Merhaba,
Yönlendirme ücret ile satılmaktadır. pro harici yönlendirmede vermiyoruz. Eskiden gelen varsa 1-2 jail serverı var. Güncel olarak vermemekteyiz. Ayrıca yönlendirme 27 nin altına indimi aktif olur. 27 olduktan sonra yönlendirme otomatik değişir.
Merhaba,
Yönlendirme ücret ile satılmaktadır. pro harici yönlendirmede vermiyoruz. Eskiden gelen varsa 1-2 jail serverı var. Güncel olarak vermemekteyiz. Ayrıca yönlendirme 27 nin altına indimi aktif olur. 27 olduktan sonra yönlendirme otomatik değişir.
Linklerini gizle |