Mape Resim Ekleme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2347
Mape Resim Ekleme
Arkadaşlar ben eskiden bi serverda görmüştüm mid e fln adam server reklamının resmini koymuş fln tabelalı olanda vardı.
onlar nasıl oluyor hocam ?

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Mape Resim Ekleme
Resimi Bilmiyorumda Birtane Eklenti Vardı Mapın Belirli Yerlerine Şekilli Yazı Gibi Klanının Reklamını Yazabiliodun Bulursam Atim Burdan
Linklerini gizle |
-
Mape Resim Ekleme
oda olur hocamYeKTaBEYy yazdı:Resimi Bilmiyorumda Birtane Eklenti Vardı Mapın Belirli Yerlerine Şekilli Yazı Gibi Klanının Reklamını Yazabiliodun Bulursam Atim Burdan

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: İstanBull's
Mape Resim Ekleme
Kurulumu Normal şekilde .sma dosyasını yüklüyorsunuz sonra
amxmodx\configs\maps dosyasının içerisine walltext-mapname.ini Klasörü oluşturuyosunuz
Kullanımı:
Yazıyı yazıcağınız duvara Aimi tutuyorsun Consola amx_walltext yada amx_walltextmenu iki komuttan birtanesi menuyu açıcaktır tam hatırlamıyorum..
İstediğiniz yazıyı yazarak save yapıyorsunuz
amxmodx\configs\maps dosyasının içerisine walltext-mapname.ini Klasörü oluşturuyosunuz
Kullanımı:
Yazıyı yazıcağınız duvara Aimi tutuyorsun Consola amx_walltext yada amx_walltextmenu iki komuttan birtanesi menuyu açıcaktır tam hatırlamıyorum..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Mape Resim Ekleme
Yarın sabah denerim hocam.erdemns yazdı:Kurulumu Normal şekilde .sma dosyasını yüklüyorsunuz sonra
Kullanımı:
Linklerini gizle |