Merhabalar benim paneldeki e postami degistirmek istiyorum ama degismiyo biliyosunuz panel imi kapatabilirmi Ömer bey yada baska bir e postaya tasima gibi bir hakkimiz varmi ?
BYFURKAN42 yazdı:SIMDI PANELIMI KAPATMISLAR AMA YENI HESAP ACACAGIMDA TC KIMLIK KULLANILIYOR DIYOR
Paneliniz tamamıyla kapatılmaz sadece erişimi engellenir siz panelimi kapattırmak istiyorum diye yazmısşınız sildirmek için değil...
Facebook sayfasından iletişime geçip erişimini tekrar aktif ettirebilirsiniz.
BYFURKAN42 yazdı:SIMDI PANELIMI KAPATMISLAR AMA YENI HESAP ACACAGIMDA TC KIMLIK KULLANILIYOR DIYOR
Paneliniz tamamıyla kapatılmaz sadece erişimi engellenir siz panelimi kapattırmak istiyorum diye yazmısşınız sildirmek için değil...
Bilader oylede simdi ben yeni e posta adresime geccem ama tc no istiyo o panel silinmeden tc yi yazamiyoz benim istegim o
Bilader oylede simdi ben yeni e posta adresime geccem ama tc no istiyo o panel silinmeden tc yi yazamiyoz benim istegim o
Facebook sayfasından iletişime geçip epostanızı degistirtin yada panelinizi sildirin panelinizde ucret var ise yeni panelinize aktartın...