Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Hudmessage düzenleme

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
m3t3hann

Hudmessage düzenleme

Mesaj gönderen m3t3hann »

pre.sma
Bu pluginin amacı;

Bunny veya bhop yaparken aldığınız anlık hız oranları ekrana yansıtıyor.Örneğin;

(250+55) (245-55) tarzı + olanlar yeşil ile - olanlar kırmızı ile ekrana yansıtılıyor.
Sorun şu bhop yaparken yazılar iç içe giriyor kırmızı ve yeşil aynı yerde çıkıyor ve bazen 2 tane yeşil aynı yerde ve ortak bir zaman dilimi içerisinde çıkıyor ve yazıların birbirine girmesine yol açıyor.Eğer düzeltme kısmında ya iç içe girmeyecek şekilde çıkması ya da 1. anlık hız çıktığında ekrandan gitme süresi 2.hız çıkma süresine kadar olması.Bunu yapabilecek varsa şimdiden teşekkür ediyorum iyi akşamlar.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Hudmessage düzenleme

Mesaj gönderen Colditz »

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
m3t3hann

Hudmessage düzenleme

Colditz yazdı: Çrş Şub 24, 2021 10:14 pm eklentiler-pluginler/speedometer-t45438.html
Hali hazırda speed pluginim var zaten.Bu ek olan birşey daha güzel ve daha kaliteli sadece birkaç hatası var.Düzeltilmesini istedim sadece.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Hudmessage düzenleme

Mesaj gönderen Colditz »

m3t3hann yazdı: Çrş Şub 24, 2021 10:22 pm Hali hazırda speed pluginim var zaten.Bu ek olan birşey daha güzel ve daha kaliteli sadece birkaç hatası var.Düzeltilmesini istedim sadece.
Eklentide aşırı fazla sorgu var, sunucuyu yormaktan başka bir şey yapmayacaktır. Yine de kullanacağım dersen sorun yok, ben eski eklentilere destek vermiyorum artık.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
m3t3hann

Hudmessage düzenleme

Colditz yazdı: Çrş Şub 24, 2021 10:41 pm
m3t3hann yazdı: Çrş Şub 24, 2021 10:22 pm Hali hazırda speed pluginim var zaten.Bu ek olan birşey daha güzel ve daha kaliteli sadece birkaç hatası var.Düzeltilmesini istedim sadece.
Eklentide aşırı fazla sorgu var, sunucuyu yormaktan başka bir şey yapmayacaktır. Yine de kullanacağım dersen sorun yok, ben eski eklentilere destek vermiyorum artık.
Tamam bilgilendirme için teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
m3t3hann

Hudmessage düzenleme

+

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala