CSGO İçin Kulladıgım Biçak menüdeki Sorun Şudur;
Örnek;
Sarı Baronetten Çizgili Baroneti Seçtim Map Degisene Kadar Sarı Baroneti Birdaha Seçemiyorum Seçildi Gözüküyor Ama Biçagı Almıyor Çizgili Baronettende Karambiti Seçtik Diyelim Bu Sefer Çizgili BAronetide Almıyor Daha Önce Aldıgımız İçin Seçti Gözüküyor Ama Biçak Gelmiyor Map Degisinceye Kadar Bir Daha Seçemiyoruz
@PaZee
@Tasarimci v2
@TunnS[C]
@NuriReisHDYoutuber
@jottABey
@YeKTaBEYy
@noeldayi
@|.Gene[R]aL.|
Bicakmenudeki sorunu cozebilirmisiniz
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 660
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: StarX` Gaming
buyrun bendeki sorunsuz hepside çalışıyor 

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Pcde degilimde icindeki modelleri benimkini yapsam sıkıntı cikarirmi?bedran254 yazdı:buyrun bendeki sorunsuz hepside çalışıyor
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: StarX` Gaming
ben 30 yakın değişti sıkıntı çıkarmadıjumple01 yazdı:Pcde degilimde icindeki modelleri benimkini yapsam sıkıntı cikarirmi?bedran254 yazdı:buyrun bendeki sorunsuz hepside çalışıyor

Linklerini gizle |
-
Yarin ilk işim denemek olcak teşekkür ederimbedran254 yazdı:ben 30 yakın değişti sıkıntı çıkarmadıjumple01 yazdı:Pcde degilimde icindeki modelleri benimkini yapsam sıkıntı cikarirmi?bedran254 yazdı:buyrun bendeki sorunsuz hepside çalışıyor

Linklerini gizle |