yetki ayarlama
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 740
yetki ayarlama
jaıl ve pro permlerini ayarlayabılecek varmı
ts17.csduragi.info
ts17.csduragi.info
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
yetki ayarlama
forumdan sadece tanıdıgım güvendiğim kısılere yaptıyorum saldırı ihtimali olabileceği için
Linklerini gizle |
yetki ayarlama
içi bomboş olup ayarlanmamış olan bir ts3te neresine saldırı yapılabilir ki ? paneldeki yedekten farkı olmayan bir ts3... ve böyle saldırı olaylarından korkuyorsanız tsniz ayarlı haldeyken yeni gelen kişiye yetki vermeden önce yedek alırsınız sonra yetki verirsiniz..ters giden birşeyde tek tuş ile eski haline döner ve saldırı yapan kişi ne kadar boşa uğraştığını görür.. böyle saçma bi saldırıdan korkma mantığı olamazturhanreis07 yazdı: Cum Haz 01, 2018 9:44 pm forumdan sadece tanıdıgım güvendiğim kısılere yaptıyorum saldırı ihtimali olabileceği için
Linklerini gizle |
-
yetki ayarlama
özel yetkı yapıyorlar ben bunu ts127adreısmdeyken cok saldırı yasadııgm ııcn boyle yapıyorum
Linklerini gizle |
yetki ayarlama
özel yetki açıp açmadığını kontrol edemiyor musun ?turhanreis07 yazdı: Cum Haz 01, 2018 9:52 pm özel yetkı yapıyorlar ben bunu ts127adreısmdeyken cok saldırı yasadııgm ııcn boyle yapıyorum
Linklerini gizle |
-
yetki ayarlama
Demekki bilgileri olmadıkları için forumdan yardım istemişler. Sert çıkıp ortamı germeye gerek yok güven meselesi. O an saldırı yapmamış olunabilir ama bu gelecek dönemde yapılmayacağı anlamına gelmez. Konu sahibi pm atarsa akşam 9dan sonra gelebilirim.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: NG -> NationalS
- İletişim: