"YASAKLI VELET MR.HUNTER" Ban.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 8
Yekta nın artık bana bi garezi olduğunu düşüyorum. Saygı duyduğum bi dostum ölüyor bot yapıyorum. İsim değişiyor diye ban atıyor. Sesimi çıkarmadım. Özür dilemiş affedilmeyi bekliyorum. Tamam yasaklı der ban atarsınız da velet demek nedir ya? Bota birşey demedim. Ama gelipte YASAKLI VELET MR.HUNTER diye ban atmak nedir? Forumun düzenini sağlamak için yetkilisiniz tamam eyvallah. Ancak ts3 de odanızı en üste aldığınızı felan gördük. Affedilmeyi bekliyorum. Ancak siz gelipte velet diye ban atıyorsunuz. Siz forumun düzenini korumak için yetkilisiniz. Milleti aşşalamak için değil.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Vds Benim Vds'im Bu Arada. Ban Yemekte Olan Makine Benim Makinemdir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
O gün atmış olduğun botlar pek güzel isim değiştirmiyordu, sürekli de gereksiz log bölümümü dolduruyordu, bu yüzden ban attım. Özür konunu unutmuşum, kara listede gözükünce direkt ban atıyorum. Fark ettiysen de yasaklı olan her kişiyi yasaklı velet diye banlıyorum. Açtım banını, ama özür konun onaylanmaz ise yeniden ban atarım. Kara listeden çıkarttım.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 8
Makusa yı bilen vardır. Ortamı efsane bi adam. O ölünce oda dahi açıldı. Sevdiğim için o isim değişen botları soktum. Kurallar da yazmadığı içinde rahat rahat soktum. Kurallarda olsaydı sokmazdım.
Linklerini gizle |
Makusa odasını açan benim zaten. Botların uygun görülmediği için ban yedi, açılmayacak.
Linklerini gizle |