Ts3 yatqa
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1782
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Ts3 yatqa
Merhabalar, konuşmadaki Josmeford adlı şahıs yatqaya erişebildiğini söylüyor @Ayaz Hepyek de inanıp evet diyor mesaj atmasını istiyorum tatildeyim v.s diyip geçiştiriyor böyle bir şey mümkün değil Admin Server Query Login kapalı değil mi
[@Bilinmeyen Etiket]
[@Bilinmeyen Etiket]
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
-
Ts3 yatqa
imkansız ozaman bende biliyorum query login ile giriş yapmayı neden olmuyor acaba
Linklerini gizle |
-
Ts3 yatqa
Olması imkansız gülüp geçtim konuya. Arkadaşlar her şeye inanan bir yapıya sahip olduklarından dil dökmemeye uğraş verdim. CSDurağı TSlerinde YatQa girişleri kapalıdır, özel yetki ile saldırı atmışlardır adamları da sonra YatQa girdik diyerek trollüyorlardır.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Ts3 yatqa
Evet giriliyor tabii ki inanmayanlar denesin.
Query port: 10011
Username: csdomertelli
password: tellinetwork
Permlerimizde query yazsada, daha önce makineye ts3 kuran zaten ayıkır mevzuyu. Hiçbir server kurucusu gerçekte ts3 admin server querysi değildir; default olarak gelen ''server admin'' permindeyiz. Server admin ne zamandan beri yatqaya girer oldu : )
Daha teknik bir şeyler daha anlatacaktım da çok zorlamak istemiyorum sizi.
Permlerimizde query yazsada, daha önce makineye ts3 kuran zaten ayıkır mevzuyu. Hiçbir server kurucusu gerçekte ts3 admin server querysi değildir; default olarak gelen ''server admin'' permindeyiz. Server admin ne zamandan beri yatqaya girer oldu : )
Linklerini gizle |
-
Ts3 yatqa
Ayazın dediği farklı birşey ama bahsettiği arkadaş tüm tslerde kendisine yetki verebildiğini söylüyorLevelsiz yazdı: Çrş Eyl 05, 2018 9:46 pm Evet giriliyor tabii ki inanmayanlar denesin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Ts3 yatqa
Guldum gectim...
Csd tslerinde query girisleri acik ama yatqadan islem uygulamasi icin sizin tsnizde yetkisi olmasi lazim banlayip gecin kimse o adam .ddd
Csd tslerinde query girisleri acik ama yatqadan islem uygulamasi icin sizin tsnizde yetkisi olmasi lazim banlayip gecin kimse o adam .ddd
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 92
Ts3 yatqa
Yatqa girişini kendıne özel yapabilir yanı ts3 de yetkısı felan olmadan yatqadan hiçbir işlemde bulunamaz yapamaz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Ts3 yatqa
ben bütün tslerde yetkı verıldıgını sölemedım yatkaya giriliyor dedim ve kendım girmedim tsemdeki yetkililer giriş yapdıgını ve bunu arzada anlattım hatta server sahıplerımden bırı trojen yedı dün saldırı yedık adam tsde yok ve herkesı banladı tsde olmadıgı halde dalga gecer gbı poke atıyor pekı bunu kım acıklıcak bu adamı 3 harflılermı yapdı saldırı atak kısılerle konusduk yatka gırısınden yapıldıgını bırzat anlattılar zaten ondan sonra ts3mü sıfırladım benım burda kımseyı ınandırmak zorunlugum yok ben sadece sölemek ıstedım hatta bunu üzerine konuda acmış bulunmakdayım inanmıyan arkdaslara inandırırız ve real gamıng sana tsde anlatılanları buraya yazman gerekmıyordu ben zaten konu acmısdım iyi forumlar
Linklerini gizle |
-
Ts3 yatqa
Saldırı atan hiç bi zaman kolay kolay şu şu sebebpden attıgını niye söylesin açık etsin yetki alıp versin gözünün önünde sonuçta ifşa ediyor bu bu neden diye bu tip adamlar işi bilmeyenleri kandırır anca yatqa girişleri kapalı güçler 75 açamaz
Linklerini gizle |