ts3 vpn açmadan giremiyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 226
- Clan İsmi: TEAM NOVA CLAN
merhabalar csd tslerine girerken failed connect to server diyor ama vpn açınca rahatlıkla girebiliyorum fakat bu seferde ping olduğu için atılıyorum bunun sorunu nedir vpn siz giremezmiyim ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Aynı durum bende de var fakat ben yurtta kalıyorum. Yurttan da vpnsiz giremememin sebebi internetinde güvenli internet kısıtlamaları bulundurması. Sizde de aynı durum söz konusu mu ?
Linklerini gizle |
-
valla tplink modem kullanıyorum internet sağlayıcım türknet ama herhangi bir koruma sınırlandırma yok modem panelinden ts ye bişeylermi eklemem gerekki port vb acaba çünkü benımkinden sebep galiba komşuya bağlanıncada vpnsiz giriyor bende girmiyor nasıl düxeltirim ya lütfen yardım edin
Linklerini gizle |
modemdeki güvenli duvarını normala çekip deneyin en yüksek güvenliğe alınca bu sorunlar oluyor
Linklerini gizle |
ayrıca türknet panel profilinden erişim kısıtlaması olum olmadığını denetleyin
örnek burdaki ayarları kontrol edin
örnek burdaki ayarları kontrol edin
Linklerini gizle |
-
güvenli internetim kapalı fakat bu tplink modemin arayüzünde o şeyin açık olup olmadığını nasıl öğrencem
Linklerini gizle |
modem paneline giriş sağlayın
arayüzde güvenlik yeri olması gerek oradan güvenlik ayarına tıklayın
Örnek2 buradaki ayarı yapın
arayüzde güvenlik yeri olması gerek oradan güvenlik ayarına tıklayın
Örnek2 buradaki ayarı yapın
Linklerini gizle |
-
burda napmam gerek
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
çok farklı bir arayüze sahipmiş açıkçası bilemiyorum hiç TP-LİNK kullanmadım ama bir kaç öneride bulunacağım
Servis sağlayıcınızın size verdiği internet prtokol adsl k.adı ve şifresini bir yere aktarın köşede dursun.
modemin arka kısmında ufak bir düğme olacak içe gömük iğne yada kürdan parçası ile uzun süre basılı tutup bırakın modem kendini ilk alındığı güne çevirecektir adsl için kullandığınız k.ad ve şifre bilgisini daha önce kopyaladığınız yere aynı şekil yapıştırın bunu yaparken resim veya video alın bazen sorun çıkarıyor.Bu arada hiç bilginiz yok ise hiç arkayı kurcalamayınız
Servis sağlayıcınızın size verdiği internet prtokol adsl k.adı ve şifresini bir yere aktarın köşede dursun.
modemin arka kısmında ufak bir düğme olacak içe gömük iğne yada kürdan parçası ile uzun süre basılı tutup bırakın modem kendini ilk alındığı güne çevirecektir adsl için kullandığınız k.ad ve şifre bilgisini daha önce kopyaladığınız yere aynı şekil yapıştırın bunu yaparken resim veya video alın bazen sorun çıkarıyor.Bu arada hiç bilginiz yok ise hiç arkayı kurcalamayınız
Linklerini gizle |
-
modem sıfırlamayı biliyorum önceden denemiştim zaten sonuç vermemişti bidaha deneyebilirim isterseniz
Linklerini gizle |