Ts3 Sinus bot Kurulumu hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 195
- Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
- Clan İsmi: MR Gaming
- İletişim:
Merhaba arkadaşlar,
TS3 adresime sinusbot eklemek istiyorum yalnız resimde de görüldüğü üzere benden 3.0.14.x uzantılı versiyonunu kullanmamı istiyor. Bu da yaklaşık 3 sene önceki TS3 versiyonu.
Eski sürüm TS3 kullanmak istemiyorum. Siz bilgisayarınıza değil de kendi hosting makinenize mi kurulum yaptınız? Eğer öyle yaptıysanız oyunu ve indirmeleri etkileyecek derecede bi kasma veya sorunlar yaşar mıyım? Bizim makinede oyun için gerekli tüm dosyalar var. Fastdownload'u oradan sağlıyoruz.
Cevaplarınızı bekliyorum, iyi forumlar...
TS3 adresime sinusbot eklemek istiyorum yalnız resimde de görüldüğü üzere benden 3.0.14.x uzantılı versiyonunu kullanmamı istiyor. Bu da yaklaşık 3 sene önceki TS3 versiyonu.
Eski sürüm TS3 kullanmak istemiyorum. Siz bilgisayarınıza değil de kendi hosting makinenize mi kurulum yaptınız? Eğer öyle yaptıysanız oyunu ve indirmeleri etkileyecek derecede bi kasma veya sorunlar yaşar mıyım? Bizim makinede oyun için gerekli tüm dosyalar var. Fastdownload'u oradan sağlıyoruz.
Cevaplarınızı bekliyorum, iyi forumlar...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Kendi vds imde kullanıyorum sinusbotu. Kaç tane bot sokucağınıza ve script le ilgili. 1 tane bot ile lodscript kurarsanız kasma yaratmaz. Ancak tardis sc sini kullanıp 20 bot sokarsanız kasma yaratır. Tabi bunlar makine nin ram, up down, işlemci vs. İyiyse sorun olmaz. Örneğin 64 GB ram 600 GB ssd i 7 ve 6 tb transfer özelliği olan makine de kasma yaratmaz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Kendi sunucum için 1 tane bot yeterli olacaktır. Zaten işi ticarete dökme kafasında değilim. Oyun sunucularımıza önem verdiğimiz için sormak istedim. Teşekkür ederim cevabın için.Ktalko yazdı:Kendi vds imde kullanıyorum sinusbotu. Kaç tane bot sokucağınıza ve script le ilgili. 1 tane bot ile lodscript kurarsanız kasma yaratmaz. Ancak tardis sc sini kullanıp 20 bot sokarsanız kasma yaratır. Tabi bunlar makine nin ram, up down, işlemci vs. İyiyse sorun olmaz. Örneğin 64 GB ram 600 GB ssd i 7 ve 6 tb transfer özelliği olan makine de kasma yaratmaz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MAJESTIC GAMING
@rukA https://forum.sinusbot.com/ burdan indirisen şuanki sürümden pek bir farkı yok ve aynı ayarların o ts de de devam edecek arkadaşların vs kendi özel ayarların burdan indirdiğin zaman kaybolmaz bunu kullanmaz isen sinüsbot kurmuyor
Linklerini gizle |
-
@rukA bu arada bilmiyor isen söyliyeyim, kendi bilgisayarınıza kurduğunuz sinusbot bilgisayar kapanınca kapanıyor. Ve internetin up down düşürmekte.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bunu biliyorum, elimde eski bir bilgisayar mevcut. Onu farklı işlemler için de açık tutmayı düşünüyordum da vazgeçtim. Makineye kuracağım.Ktalko yazdı:@rukA bu arada bilmiyor isen söyliyeyim, kendi bilgisayarınıza kurduğunuz sinusbot bilgisayar kapanınca kapanıyor. Ve internetin up down düşürmekte.
Linklerini gizle |
-
Eski bilgisayar da olsa açık tutmayın. Bilgisayar ölüyor. Makine üzerinden lodscript i kurmanızı öneririm.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.28
- Clan İsmi: Quanaril ' Jail
- İletişim:
Sinus bot sadece 64 bitte kuruluyor. Önerim windows vps,vds 'ye kurmamanız eğer makineniz 64 bit ise tsye gelebilirsiniz kurulum sağlayabilirimKtalko yazdı:Eski bilgisayar da olsa açık tutmayın. Bilgisayar ölüyor. Makine üzerinden lodscript i kurmanızı öneririm.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Makinem linux ve 64 bit. Kendim kurulum yapabilirim, teşekkür ederim.mkiranatli yazdı:Sinus bot sadece 64 bitte kuruluyor. Önerim windows vps,vds 'ye kurmamanız eğer makineniz 64 bit ise tsye gelebilirsiniz kurulum sağlayabilirimKtalko yazdı:Eski bilgisayar da olsa açık tutmayın. Bilgisayar ölüyor. Makine üzerinden lodscript i kurmanızı öneririm.
Linklerini gizle |