Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ts3 Sinus bot Kurulumu hakkında

Team Speak 3 hataları, server durumları ve bilgi paylaşımı

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
rukA
Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
Clan İsmi: MR Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen rukA »

Merhaba arkadaşlar,

TS3 adresime sinusbot eklemek istiyorum yalnız resimde de görüldüğü üzere benden 3.0.14.x uzantılı versiyonunu kullanmamı istiyor. Bu da yaklaşık 3 sene önceki TS3 versiyonu.

Eski sürüm TS3 kullanmak istemiyorum. Siz bilgisayarınıza değil de kendi hosting makinenize mi kurulum yaptınız? Eğer öyle yaptıysanız oyunu ve indirmeleri etkileyecek derecede bi kasma veya sorunlar yaşar mıyım? Bizim makinede oyun için gerekli tüm dosyalar var. Fastdownload'u oradan sağlıyoruz.

Cevaplarınızı bekliyorum, iyi forumlar...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

Kendi vds imde kullanıyorum sinusbotu. Kaç tane bot sokucağınıza ve script le ilgili. 1 tane bot ile lodscript kurarsanız kasma yaratmaz. Ancak tardis sc sini kullanıp 20 bot sokarsanız kasma yaratır. Tabi bunlar makine nin ram, up down, işlemci vs. İyiyse sorun olmaz. Örneğin 64 GB ram 600 GB ssd i 7 ve 6 tb transfer özelliği olan makine de kasma yaratmaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
rukA
İletişim:

Mesaj gönderen rukA »

Ktalko yazdı:Kendi vds imde kullanıyorum sinusbotu. Kaç tane bot sokucağınıza ve script le ilgili. 1 tane bot ile lodscript kurarsanız kasma yaratmaz. Ancak tardis sc sini kullanıp 20 bot sokarsanız kasma yaratır. Tabi bunlar makine nin ram, up down, işlemci vs. İyiyse sorun olmaz. Örneğin 64 GB ram 600 GB ssd i 7 ve 6 tb transfer özelliği olan makine de kasma yaratmaz.
Kendi sunucum için 1 tane bot yeterli olacaktır. Zaten işi ticarete dökme kafasında değilim. Oyun sunucularımıza önem verdiğimiz için sormak istedim. Teşekkür ederim cevabın için.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bobmarleyxx3
Clan İsmi: MAJESTIC GAMING

Mesaj gönderen bobmarleyxx3 »

@rukA https://forum.sinusbot.com/ burdan indirisen şuanki sürümden pek bir farkı yok ve aynı ayarların o ts de de devam edecek arkadaşların vs kendi özel ayarların burdan indirdiğin zaman kaybolmaz bunu kullanmaz isen sinüsbot kurmuyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

@rukA bu arada bilmiyor isen söyliyeyim, kendi bilgisayarınıza kurduğunuz sinusbot bilgisayar kapanınca kapanıyor. Ve internetin up down düşürmekte.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
rukA
İletişim:

Mesaj gönderen rukA »

Ktalko yazdı:@rukA bu arada bilmiyor isen söyliyeyim, kendi bilgisayarınıza kurduğunuz sinusbot bilgisayar kapanınca kapanıyor. Ve internetin up down düşürmekte.
Bunu biliyorum, elimde eski bir bilgisayar mevcut. Onu farklı işlemler için de açık tutmayı düşünüyordum da vazgeçtim. Makineye kuracağım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

Eski bilgisayar da olsa açık tutmayın. Bilgisayar ölüyor. Makine üzerinden lodscript i kurmanızı öneririm.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

mkiranatli
Server Ip/DNS: 213.238.173.28
Clan İsmi: Quanaril ' Jail
İletişim:

Mesaj gönderen mkiranatli »

Ktalko yazdı:Eski bilgisayar da olsa açık tutmayın. Bilgisayar ölüyor. Makine üzerinden lodscript i kurmanızı öneririm.
Sinus bot sadece 64 bitte kuruluyor. Önerim windows vps,vds 'ye kurmamanız eğer makineniz 64 bit ise tsye gelebilirsiniz kurulum sağlayabilirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
rukA
İletişim:

Mesaj gönderen rukA »

mkiranatli yazdı:
Ktalko yazdı:Eski bilgisayar da olsa açık tutmayın. Bilgisayar ölüyor. Makine üzerinden lodscript i kurmanızı öneririm.
Sinus bot sadece 64 bitte kuruluyor. Önerim windows vps,vds 'ye kurmamanız eğer makineniz 64 bit ise tsye gelebilirsiniz kurulum sağlayabilirim
Makinem linux ve 64 bit. Kendim kurulum yapabilirim, teşekkür ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala