Ts3 Server Kiralama
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Ts3 Server Kiralama
Merhaba Birşey Sorucaktım Benim Sunucunuzda Serverim Yok Farklı Bır Oyun Oynuyoruz Ts3 Arıyoruz Kıralamak İçin Acaba Server Olmadan Ts3 Kiralama Mümkünmüdür ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5452
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Ts3 Server Kiralama
Nasıl İletişim Sağlayabilirim Ödemeyı Yaptıktan Sonra Ödeme Bildirimi Yapıp Hotmail Hesabıma Bilgilermi Gelicektir Kusura Bakmayın Tam Bir Bilgim OLmadığı İçin Aklıma Takılanları Sormak İstiyorum
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Ts3 Server Kiralama
İlk önce panel oluşturunuz, panel.csduragi.com panel giriş yerin orada oluşturma kısmı var test ödemesi yapıyorsunuz sonra 0,1 kuruşluk. Paneliniz açılmış oluyor csduragi.com da ödeme yöntemleri kısmı var oradan da neyi nasıl halledeceğiniz yazmakta banka ödemelerinde ticket atarak cevap alabilir herşey doğru ise panele paranız geçmektedir.Logi yazdı: Cum Şub 09, 2018 9:41 am Nasıl İletişim Sağlayabilirim Ödemeyı Yaptıktan Sonra Ödeme Bildirimi Yapıp Hotmail Hesabıma Bilgilermi Gelicektir Kusura Bakmayın Tam Bir Bilgim OLmadığı İçin Aklıma Takılanları Sormak İstiyorum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Leader Gaming
- İletişim:
Ts3 Server Kiralama
Buradan bakabilirsiniz.Logi yazdı: Cum Şub 09, 2018 9:41 am Nasıl İletişim Sağlayabilirim Ödemeyı Yaptıktan Sonra Ödeme Bildirimi Yapıp Hotmail Hesabıma Bilgilermi Gelicektir Kusura Bakmayın Tam Bir Bilgim OLmadığı İçin Aklıma Takılanları Sormak İstiyorum
satis-oncesi-sorular-nasil-server-alini ... t4151.html
satis-oncesi-sorular-nasil-server-alini ... r-t17.html
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Ts3 Server Kiralama
öncelikle kendinize panel hesabı kurun
www.csduragi.com/hesapolustur.html
sonra panelinize kredi kartınız var ise kredi kartı ile ödeme yapın kısmı var oraya girin ödemenizi yapın hesabınıza paranız otomatik gelecektir ödeme yaptıkdan sonra eğer mobil ödeme ile ödeyecek iseniz ;
www.csduragi.com/mobilodeme.html adresinden istediginiz miktarı seçip ödeme yapın ve bekleyin sizden eposta isteyecek yazın epostanızı hesabınıza paranız otomatik eklenecektir
ATM ile kartsız ödeme yapacaksanız panel sahibi ile TC Kimlik nuraması aynı olacaktır yoksa ödemeniz geçersiz sayılacak ATM den yatırdıkdan sonra ödeme bildirimi kısmından bildirim açmanız gerekmektedir bilgiler doğru ise paranız hesabınıza eklenecektir.
www.csduragi.com/hesapolustur.html
sonra panelinize kredi kartınız var ise kredi kartı ile ödeme yapın kısmı var oraya girin ödemenizi yapın hesabınıza paranız otomatik gelecektir ödeme yaptıkdan sonra eğer mobil ödeme ile ödeyecek iseniz ;
www.csduragi.com/mobilodeme.html adresinden istediginiz miktarı seçip ödeme yapın ve bekleyin sizden eposta isteyecek yazın epostanızı hesabınıza paranız otomatik eklenecektir
ATM ile kartsız ödeme yapacaksanız panel sahibi ile TC Kimlik nuraması aynı olacaktır yoksa ödemeniz geçersiz sayılacak ATM den yatırdıkdan sonra ödeme bildirimi kısmından bildirim açmanız gerekmektedir bilgiler doğru ise paranız hesabınıza eklenecektir.
Linklerini gizle |