Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ts3 Server Kiralama

Team Speak 3 hataları, server durumları ve bilgi paylaşımı

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Logi

Ts3 Server Kiralama

Mesaj gönderen Logi »

Merhaba Birşey Sorucaktım Benim Sunucunuzda Serverim Yok Farklı Bır Oyun Oynuyoruz Ts3 Arıyoruz Kıralamak İçin Acaba Server Olmadan Ts3 Kiralama Mümkünmüdür ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Ts3 Server Kiralama

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Merhabalar,
Tabii ki kiralayabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Logi

Ts3 Server Kiralama

Mesaj gönderen Logi »

Nasıl İletişim Sağlayabilirim Ödemeyı Yaptıktan Sonra Ödeme Bildirimi Yapıp Hotmail Hesabıma Bilgilermi Gelicektir Kusura Bakmayın Tam Bir Bilgim OLmadığı İçin Aklıma Takılanları Sormak İstiyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ts3 Server Kiralama

Mesaj gönderen Poseidon* »

Logi yazdı: Cum Şub 09, 2018 9:41 am Nasıl İletişim Sağlayabilirim Ödemeyı Yaptıktan Sonra Ödeme Bildirimi Yapıp Hotmail Hesabıma Bilgilermi Gelicektir Kusura Bakmayın Tam Bir Bilgim OLmadığı İçin Aklıma Takılanları Sormak İstiyorum
İlk önce panel oluşturunuz, panel.csduragi.com panel giriş yerin orada oluşturma kısmı var test ödemesi yapıyorsunuz sonra 0,1 kuruşluk. Paneliniz açılmış oluyor csduragi.com da ödeme yöntemleri kısmı var oradan da neyi nasıl halledeceğiniz yazmakta banka ödemelerinde ticket atarak cevap alabilir herşey doğru ise panele paranız geçmektedir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JustR1x
Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Leader Gaming
İletişim:

Ts3 Server Kiralama

Mesaj gönderen JustR1x »

Logi yazdı: Cum Şub 09, 2018 9:41 am Nasıl İletişim Sağlayabilirim Ödemeyı Yaptıktan Sonra Ödeme Bildirimi Yapıp Hotmail Hesabıma Bilgilermi Gelicektir Kusura Bakmayın Tam Bir Bilgim OLmadığı İçin Aklıma Takılanları Sormak İstiyorum
Buradan bakabilirsiniz.
satis-oncesi-sorular-nasil-server-alini ... t4151.html
satis-oncesi-sorular-nasil-server-alini ... r-t17.html

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Ts3 Server Kiralama

Mesaj gönderen Red »

öncelikle kendinize panel hesabı kurun
www.csduragi.com/hesapolustur.html
sonra panelinize kredi kartınız var ise kredi kartı ile ödeme yapın kısmı var oraya girin ödemenizi yapın hesabınıza paranız otomatik gelecektir ödeme yaptıkdan sonra eğer mobil ödeme ile ödeyecek iseniz ;
www.csduragi.com/mobilodeme.html adresinden istediginiz miktarı seçip ödeme yapın ve bekleyin sizden eposta isteyecek yazın epostanızı hesabınıza paranız otomatik eklenecektir
ATM ile kartsız ödeme yapacaksanız panel sahibi ile TC Kimlik nuraması aynı olacaktır yoksa ödemeniz geçersiz sayılacak ATM den yatırdıkdan sonra ödeme bildirimi kısmından bildirim açmanız gerekmektedir bilgiler doğru ise paranız hesabınıza eklenecektir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala