Ts3.csd Bot
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Ts3.csd Bot
Merhaba, ts3.csduragi.com'da ts3 ekibi tarafından oluşturulan bir bot olsa, bot yasaklı isimler ile giren birini otomatik banlasa güzel olmaz mı? 7/24 ts3 yöneticileri aktif olamıyor. Sürekli dalale adlı şahıs gelip kendi tssindeki adamlarla millete sataşıyor vs vs. Bunların adamları ile uğraşmaktan bıktım. sürekli bi pm den mesaj geliyor. bi çözüm bulunsa daha iyi olmaz mı?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Ts3.csd Bot
Zamanında baya koyuyoruz ki artık acısından topal geziyor Martı arkadaşımız adamlarını yolluyor bize pmye yemiyor odamıza gelmeye 

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
Ts3.csd Bot
Eskisi Gibi Cidden Uğraşmamı İstiyolar Ama Büyük Belli Bir Grupta Olduğum İçin Engelleniyorum Ama Sonu Yakındır Benden Bir Tüyo Olsun.
Linklerini gizle |
Ts3.csd Bot
Arkadaşlar orası yarı free TS. Oraya herkes girer yazar, olayı o. Rahatsızlık duyuyor iseniz engelleyebilirsiniz, çeşitli eklentilerle de bunu kendiniz güçlendirebilirsiniz. Ben bile gizli gizli gelir takılırım kimseyi banlamam.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
Ts3.csd Bot
Csdurağı Başka Free Tslere Benzemiyor Ve Diğer Tsler Gibi 1 Yöneticisi yok 4-5 Tane Var Sadece 1 Kişiyi Başına Koysanız Herhangi Biri Olur Güvendiğiniz Biri Orasını Beni İlgilendirmez Bizi Ve Diğer Sadece Oyun İçin Giren Arkadaşları Kurtarır Sizide Anlıyorum Çalışıyosunuz Yada Okuyosunuz Ama Bizde O Tsde 7/24 Takılan İnsanlarız Engelledikten 5 Dk Sonra O Botların Aynısından 10 Tane Daha Geliyor Yani Sonu Yook.
Linklerini gizle |
-
Ts3.csd Bot
Alper kardeşime katılıyorum bizde orada 7/24 aktifiz kimin neye küfür edip bot soktuğunu biliyoruz.
Linklerini gizle |
-
Ts3.csd Bot
@Yek'-ta birşey sormak istiyorum
BEN BU ÇOCUĞA NE DİYİM CANIM KARDEŞİM açıklarmısın acaba?
BEN BU ÇOCUĞA NE DİYİM CANIM KARDEŞİM açıklarmısın acaba?
En son Yek'-ta tarafından Cmt Eyl 30, 2017 10:55 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Resmi kaldırdım, küfür etmesin.
Sebep: Resmi kaldırdım, küfür etmesin.
Linklerini gizle |
-
Ts3.csd Bot
teşekkür ederim yekta beyYek'-ta yazdı:Bu gece 1-2 gibi açacağım banını, bekleme de kalsın.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Ts3.csd Bot
Yekta, başkası yazsın etsin sövsün. Ancak bu dalale adlı çocuk ile uğraşınca birden bi bakıyorsun 30 kişi yazı yazıyor. Rede alıyorum yine geliyor. Yani sadece bunlardan gelmesinden aşırı derecede bıktım. Dalale sürekli geldiği gibi banlansa toplanabileceği bir oda olmaz en azından.Yek'-ta yazdı:Arkadaşlar orası yarı free TS. Oraya herkes girer yazar, olayı o. Rahatsızlık duyuyor iseniz engelleyebilirsiniz, çeşitli eklentilerle de bunu kendiniz güçlendirebilirsiniz. Ben bile gizli gizli gelir takılırım kimseyi banlamam.
Linklerini gizle |