Ts3 ım bot ve müzik botu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: 213.238.173.86
- Clan İsmi: KaoS GaminG
Ts3 ım bot ve müzik botu
[@Bilinmeyen Etiket]
Herkes diyor Müzik botu csduraginda mevcut diye nerden yapabilirim
Ve ts3lere Im bot getirilmeli bnce ts saldırıları engellenmiş olr sunucu sahibi olanlaar ım bot alır sunucu sahibi yetkisi yapmazzlar saldırı olmaz
Herkes diyor Müzik botu csduraginda mevcut diye nerden yapabilirim
Ve ts3lere Im bot getirilmeli bnce ts saldırıları engellenmiş olr sunucu sahibi olanlaar ım bot alır sunucu sahibi yetkisi yapmazzlar saldırı olmaz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
- Clan İsmi: MR Gaming
- İletişim:
Ts3 ım bot ve müzik botu
Sunucu sahibi yetkisini niye her gelene verme gereği duyuyorsunuz? Yetkilerinizi düzgün ayarladıktan sonra herhangi bir sıkıntı olmuyor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Ts3 ım bot ve müzik botu
l
Yinede karaı
[@Bilinmeyen Etiket]
Yukarda yazdıgımı iyi oku bu birileri kandırma sonucu alabilir veya bir acık yakalar sunucu sahibi icin ı m bot saglıklı olurrukA yazdı:Sunucu sahibi yetkisini niye her gelene verme gereği duyuyorsunuz? Yetkilerinizi düzgün ayarladıktan sonra herhangi bir sıkıntı olmuyor.
Yinede karaı
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
Ts3 ım bot ve müzik botu
Böyle bir şey mümkün değil ayriyetten kendiniz ts3 sunucunuzda bir im bot yetkisi oluşturup kimseye vermezsiniz. Onun haricindede bir sunucu sahibi oluşturursunuz sorun çözülür. Müzik botuna gelecek olursak CSDuragi'nda müzik botu yok.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Ts3 ım bot ve müzik botu
En mantıklısı o katılıyorum @axe01 yeni gelicek panelde olabilicek bir kac değiklilik ten biri bu olmalı
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Ts3 ım bot ve müzik botu
Ben zaten mümkün demedim olsa iyi olur bence dedim bunlar sizin görüşleriniz bırakında kararıTasarimci v2 yazdı:Böyle bir şey mümkün değil ayriyetten kendiniz ts3 sunucunuzda bir im bot yetkisi oluşturup kimseye vermezsiniz. Onun haricindede bir sunucu sahibi oluşturursunuz sorun çözülür. Müzik botuna gelecek olursak CSDuragi'nda müzik botu yok.
[@Bilinmeyen Etiket]
Versin
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5437
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ts3 ım bot ve müzik botu
i'am bot olması neyi değiştirecek ?
Sunucu sahibi verdiğin adam siz yokken tüm kanalları sildiğinde , önüne geleni banladığında, diğer sunucu sahibi yetkisi olan kişilerin yetkilerini aldığında sizde i'am bot olsa ne yapabileceksiniz ?
Sadece sizin yetkinizi alamaz, ama geriye kalan bütün odaları ve diğer kullanıcıları yerle bir edebilir. i'am bot olmasıda birşeyi değiştirmiyor
Sunucu sahibi verdiğin adam siz yokken tüm kanalları sildiğinde , önüne geleni banladığında, diğer sunucu sahibi yetkisi olan kişilerin yetkilerini aldığında sizde i'am bot olsa ne yapabileceksiniz ?
Sadece sizin yetkinizi alamaz, ama geriye kalan bütün odaları ve diğer kullanıcıları yerle bir edebilir. i'am bot olmasıda birşeyi değiştirmiyor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Ts3 ım bot ve müzik botu
Im bot olsa tsde sunucu sahibi die yetki olusturmucaz anlamında söyledim:)
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5437
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ts3 ım bot ve müzik botu
Kanal silmeye yetkisi olan adam kanalları sildikten sonra veya milleti banladıktan sonra ne farkedecek
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Ts3 ım bot ve müzik botu
Anladım Ömer TELLiÖmer TELLİ yazdı:Kanal silmeye yetkisi olan adam kanalları sildikten sonra veya milleti banladıktan sonra ne farkedecek
Linklerini gizle |