Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ts3 ayar ve banner yapacak kişi

Team Speak 3 hataları, server durumları ve bilgi paylaşımı

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
CycL0Ne
Server Ip/DNS: 213.238.173.144
Clan İsmi: BLacK MasK Bas

Mesaj gönderen CycL0Ne »

Ts3 ü me ayar ve banner yapacak kişi arıyorum teşekkürler :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Kocovali

Mesaj gönderen Kocovali »

beyler bende size bir soru sorucam şimdi ben karta parayı yatırdım 40 tl yükledim csdurağı hesabıma şimdi ben sunucumu satın aldım ama ts3 almaya para kalmıyor bende bu yüzden bir bedava ts3 sitesinden ts3 aldım tüm odaları tüm yetkileri tüm permleri ayarladım canım çıktı yapıcam diye saatlerimi aldi kick atma yetkilerini banlama yetkilerini kaldırdım okadar uğraştım ama csdurağı ts3 dışı kullanmak yasak diyolar öyle birşey varmı farklı ts3 kullanamıyomuyuz bedava açıp lütfen yazacak varsa mutlu olurum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

turhanreis07

Mesaj gönderen turhanreis07 »

Kocovali yazdı: Pzr Şub 17, 2019 11:54 am beyler bende size bir soru sorucam şimdi ben karta parayı yatırdım 40 tl yükledim csdurağı hesabıma şimdi ben sunucumu satın aldım ama ts3 almaya para kalmıyor bende bu yüzden bir bedava ts3 sitesinden ts3 aldım tüm odaları tüm yetkileri tüm permleri ayarladım canım çıktı yapıcam diye saatlerimi aldi kick atma yetkilerini banlama yetkilerini kaldırdım okadar uğraştım ama csdurağı ts3 dışı kullanmak yasak diyolar öyle birşey varmı farklı ts3 kullanamıyomuyuz bedava açıp lütfen yazacak varsa mutlu olurum
farklı ts3 kullanabilirsin sunucu içerisinde o ts ipsinin reklamını yapmak yasak serverın kapanır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala