TeamSpeak3 Düşüşler
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
TeamSpeak3 Düşüşler
Arkadaşlar Şuan Toplantıdayız Sizde Oluyormu Bilmiyorumda Bizim Ts3'de Düşüşler Var Toplantıyı Yapamıyoruz Paket Kayıpları 40 Oluyor Genel Bir Durummu Yoksa Sadece Bizdemi Var Öğrenmek İstiyorum @Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket] ?
<20:11:51> "[MUSTAFABASKAN] ! MUSTAFABASKAN 卍" düştü (connection lost)
<20:13:30> "Nukleer" düştü (connection lost)
<20:15:01> "[! --BaLici--] ! --BaLici--" düştü (connection lost)
<20:15:33> "[! BEY 卍] ! BEY 卍 +1" düştü (connection lost)
<20:11:51> "[MUSTAFABASKAN] ! MUSTAFABASKAN 卍" düştü (connection lost)
<20:13:30> "Nukleer" düştü (connection lost)
<20:15:01> "[! --BaLici--] ! --BaLici--" düştü (connection lost)
<20:15:33> "[! BEY 卍] ! BEY 卍 +1" düştü (connection lost)
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
TeamSpeak3 Düşüşler
Bizdede oldu ben bi arkdsin tssine gittigmde surekli dusuyordum diger gelenlerde ne var bilmiyoruz hayirlisi
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
TeamSpeak3 Düşüşler
Bizde olmuyor ip görme yetkisi olan kişilere dikkat edin.
Linklerini gizle |
-
TeamSpeak3 Düşüşler
Bazı kendini hacker sanan csdurağına sataşan veletler, ts3 adreslerine saldırı yapıyorlar. Yekta'ya göre yakın zamanda bu saldırıların engelleneceği söyleniyor. Fakat şuanlık yapılabilecek bir şey yok.
Kod: Tümünü seç
CSDurağını kıskanan ve kudurup duran, video çekerek saldırıları ile kendini öven velet o.çlarının ta amk.
Dalale dalale a***ni s****m dalale
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
TeamSpeak3 Düşüşler
Ya Kanka Bi İnsan 50 Kişiye Aynanda Vuramaz Diye Düşünüyorum.TeamTR yazdı:Bizde olmuyor ip görme yetkisi olan kişilere dikkat edin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
TeamSpeak3 Düşüşler
Yalnız Kod İle Paylaştığın Yerde Argo Çok Belli Oluyor Uyarı Alabilirsin Kardeşim.Colditz yazdı:Bazı kendini hacker sanan csdurağına sataşan veletler, ts3 adreslerine saldırı yapıyorlar. Yekta'ya göre yakın zamanda bu saldırıların engelleneceği söyleniyor. Fakat şuanlık yapılabilecek bir şey yok.
Kod: Tümünü seç
CSDurağını kıskanan ve kudurup duran, video çekerek saldırıları ile kendini öven velet o.çlarının ta amk. Dalale dalale a***ni s****m dalale
Linklerini gizle |
-
TeamSpeak3 Düşüşler
Valla kanka Hunter bi anda 10 kişiye vuruyorduİMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Ya Kanka Bi İnsan 50 Kişiye Aynanda Vuramaz Diye Düşünüyorum.TeamTR yazdı:Bizde olmuyor ip görme yetkisi olan kişilere dikkat edin.

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
TeamSpeak3 Düşüşler
Teşekkür Ederim Kardeşim Kutlamadan Geliyoruz Zaten :dTeamTR yazdı:Valla kanka Hunter bi anda 10 kişiye vuruyorduİMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Ya Kanka Bi İnsan 50 Kişiye Aynanda Vuramaz Diye Düşünüyorum.TeamTR yazdı:Bizde olmuyor ip görme yetkisi olan kişilere dikkat edin.belli olmuyor yani siteden felan da ayriyetten birşeyler yapa bilir bence. Bu arada whatsapp tan da yazdım buradanda yazayım Doğum günün kutlu olsun canısı.
Linklerini gizle |
-
TeamSpeak3 Düşüşler
ahahah geç kalmışım deseneİMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Teşekkür Ederim Kardeşim Kutlamadan Geliyoruz Zaten :dTeamTR yazdı:Valla kanka Hunter bi anda 10 kişiye vuruyorduİMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Ya Kanka Bi İnsan 50 Kişiye Aynanda Vuramaz Diye Düşünüyorum.belli olmuyor yani siteden felan da ayriyetten birşeyler yapa bilir bence. Bu arada whatsapp tan da yazdım buradanda yazayım Doğum günün kutlu olsun canısı.

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
TeamSpeak3 Düşüşler
Afiyet Olsun Karşim Arkadaşlarla Bira Felan Takılıyoruz yaa :dTeamTR yazdı:ahahah geç kalmışım deseneİMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Teşekkür Ederim Kardeşim Kutlamadan Geliyoruz Zaten :dTeamTR yazdı: Valla kanka Hunter bi anda 10 kişiye vuruyordubelli olmuyor yani siteden felan da ayriyetten birşeyler yapa bilir bence. Bu arada whatsapp tan da yazdım buradanda yazayım Doğum günün kutlu olsun canısı.
Can sağlığı hadi iyi eğlenceler gelsenizde illa evde birşeyler yaparsınız bende evde kendime püsküvütlü pasta yapayım onu yiyim
Linklerini gizle |