TeamSpeak 3 Adresi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 6
TeamSpeak 3 Adresi
Merhaba arkadaşlar , yakın zamanda Jailbreak modunda sunucu açmayı planlıyoruz ve bunun için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekibimizde ufak tefek eksikler dışında bir şey kalmadı , şuan için en büyük eksiğimiz TS3 adresi satın alabileceğimiz bir şirket. CSDuragı bir süre önce TS3 hizmeti vermeyi bıraktı diye biliyorum , önerebileceğiniz TS3 almak için uygun şirketler var mıdır? Şuan kullandığımız TS3 ün şirketi destek taleplerine 2 günde anca cevap veriyor ve WEB Panel hizmeti sunuyor , bundan dolayı da çok sıkıntı yaşıyoruz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
TeamSpeak 3 Adresi
Reklam yasak ise bilmiyorum ama zamanında climbhosttan almıştım ve iyiydi genellikle bu firma tercih edilir.
Linklerini gizle |
-
TeamSpeak 3 Adresi
Bence vds açıp ts3,sinusbot açsa daha iyi olur gibi.bestcore yazdı: Pzt Oca 11, 2021 9:24 pm Reklam yasak ise bilmiyorum ama zamanında climbhosttan almıştım ve iyiydi genellikle bu firma tercih edilir.
Linklerini gizle |
-
TeamSpeak 3 Adresi
VDS almayı düşünmüyoruz , yalnızca TS3 bayiliği ya da TS3 slotu alabileceğimiz uygun bir şirket arıyoruz. TS3 konusunda gerek saldırı , gerek ise ping konusunda mağdur etmemesi lazım.
Linklerini gizle |
-
TeamSpeak 3 Adresi
İnceledim ve güzel duruyor , kenara not ettim , teşekkürler. Başka önerileriniz varsa merakla bekliyorum.bestcore yazdı: Pzt Oca 11, 2021 9:24 pm Reklam yasak ise bilmiyorum ama zamanında climbhosttan almıştım ve iyiydi genellikle bu firma tercih edilir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
TeamSpeak 3 Adresi
Bende burayı öneririm hiç bir şekilde düşme vs sorun yaşamadık bence sizde kullanınbestcore yazdı: Pzt Oca 11, 2021 9:24 pm Reklam yasak ise bilmiyorum ama zamanında climbhosttan almıştım ve iyiydi genellikle bu firma tercih edilir.
Linklerini gizle |
-
TeamSpeak 3 Adresi
Meriç sunucumu kullanıyorum bir tık fiyatları kabarık ama.
Linklerini gizle |