Team speak3 Sorunu ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 319
- Server Ip/DNS: cs10.csduragi.net
- Clan İsmi: BlackHawk '
- İletişim:
Team speak3 Sorunu ?
Hocam TS3 Güncellediğimiz Zaman Bağlanamıyoruz Yada Güncel Olan bir arkadaş vs oyuncu bağlanmaya çalışınca Bağlanamıyor
3.1.1 Güncellemesi indirdiğimizde giriyor fakat ts3 Yeni Güncellemesi 3.2.0 Güncellemesi Olan Bağlanmaya çalışınca Yada Blacklist yada Ekte Belirteceğim gibi bir sorun Veriyor Bunun Düzenlenmesini İstiyorum Teşekkürler...
3.1.1 Güncellemesi indirdiğimizde giriyor fakat ts3 Yeni Güncellemesi 3.2.0 Güncellemesi Olan Bağlanmaya çalışınca Yada Blacklist yada Ekte Belirteceğim gibi bir sorun Veriyor Bunun Düzenlenmesini İstiyorum Teşekkürler...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 13
Team speak3 Sorunu ?
Blacklist Olayını Bilmiyorum Ama Ts Guncellememeniz Lazım Yoksa Versiyon Hatası Alırsınız Çünkü Csduragi Tsleri Versiyon Olarak Son Sürümde Değil Diye Biliyorum
Kolay Gelsin...
Kolay Gelsin...
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Team speak3 Sorunu ?
Konuya göz attınızmi ?
Bkz: talepleriniz/topic30781.html
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Team speak3 Sorunu ?
byfurkan4242 yazdı: Prş Eki 25, 2018 2:09 pm Konuya göz attınızmi ?
Nasıl Lisanslı satın alıcaz nerden başvurucaz peki bilgin varmı ? 32 kişiliği alırım
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Team speak3 Sorunu ?
Şuan csduraginda lisanslı satısı yok. Discorda geçmeni tavsiy ederim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Team speak3 Sorunu ?
Malesef şuan oylama durumunda o konuyu takip et eger Ömer Bey lisansli satilacak derse alabilirsin demesse bu düzen devam.blackhawkklan yazdı: Prş Eki 25, 2018 2:14 pmbyfurkan4242 yazdı: Prş Eki 25, 2018 2:09 pm Konuya göz attınızmi ?
Nasıl Lisanslı satın alıcaz nerden başvurucaz peki bilgin varmı ? 32 kişiliği alırım
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
Team speak3 Sorunu ?
Lisanslı ts3 satışı oylamaya bakarsak olmayacak olsa bende 32 kişilik alıcaktım ama maalesef çoğunluk olumsuz yanıt verdi.blackhawkklan yazdı: Prş Eki 25, 2018 2:14 pmbyfurkan4242 yazdı: Prş Eki 25, 2018 2:09 pm Konuya göz attınızmi ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Team speak3 Sorunu ?
Oylama yapanların Hepsinde Panel varmı ?
Sunucu Sahipleri için panele Oylama Sunulsun EVET çıkar Yada bize panelden yazılsın istiyorsanız yapalım istiyen parasını Atar paneline
yapılır yani Mağdur Oluyoruz
Sunucu Sahipleri için panele Oylama Sunulsun EVET çıkar Yada bize panelden yazılsın istiyorsanız yapalım istiyen parasını Atar paneline
Linklerini gizle |
Team speak3 Sorunu ?
Öyle bir şey olacağını pek sanmıyorum forum üzerinde onaya sunulmuş ama senin söylediğinde gayet güzel yakında onaylanıp onaylanmadığını göreceğiz umarım lisanslı geçişler sağlanırblackhawkklan yazdı: Prş Eki 25, 2018 2:22 pm Oylama yapanların Hepsinde Panel varmı ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Team speak3 Sorunu ?
Serhat Öndeş yazdı: Prş Eki 25, 2018 2:32 pmÖyle bir şey olacağını pek sanmıyorum forum üzerinde onaya sunulmuş ama senin söylediğinde gayet güzel yakında onaylanıp onaylanmadığını göreceğiz umarım lisanslı geçişler sağlanırblackhawkklan yazdı: Prş Eki 25, 2018 2:22 pm Oylama yapanların Hepsinde Panel varmı ?
Hocam Ts3 Süresi Dolmadan Halledilir inş Ona göre napacagımızı Bilelim diye dedim Teşekkürler
Linklerini gizle |