merhabalar arkadaslar pc dışardan format attırdım döndügümde 3.1.10 ts3 sürüm indirigimde hata verdi pc windows 7 - 32 bit arkadaşlar bu sorunu nasıl çözücem bilgi olan varmı yardımlarınızı beklıyorum
Aynı sorun bendddd oldu win 7 64 bit benim
Birşey yapmadım sadece pc her kapadığım zaman oto kendi güncelliştirmeler yaptı sonra girmiyor diye bırakmıştım bir denedim girdi
MoruQAbi yazdı: Sal Mar 10, 2020 2:42 pm
Aynı sorun bendddd oldu win 7 64 bit benim
Birşey yapmadım sadece pc her kapadığım zaman oto kendi güncelliştirmeler yaptı sonra girmiyor diye bırakmıştım bir denedim girdi
Ayaz Hepyek yazdı: Sal Mar 10, 2020 2:34 pm
merhabalar arkadaslar pc dışardan format attırdım döndügümde 3.1.10 ts3 sürüm indirigimde hata verdi pc windows 7 - 32 bit arkadaşlar bu sorunu nasıl çözücem bilgi olan varmı yardımlarınızı beklıyorum
bilgisayarını güncelle Windows Güncellemelerini yap düzelir.
tam olarak nerden güncellemeleri yapıcam tarif edermisin
Windows Update'i açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi tıklatın. Arama kutusuna Update yazın ve sonuç listesinde Windows Update'i tıklatın. Daha önce güncelleştirmeleri denetlemediyseniz, sol panelde, Güncelleştirmeleri denetle'yi tıklatın