Öncelikle İyi Forumlar Arkadaşlar Kendi Teamspeak3 Sunucumdan Düştüm Benle Birlikte 3 Klan Oyuncumda Düştü Sorun
[Sunucuya bağlanma başarısız] Dost Klandaki Arkadaşımada Sordugumda Oda Aynı Şekilde Sorun Yaşadıgını Belirtti Tsden Aynı Anda 10 Kişi Düşmüş Ve Giremiyormuş Kulladıgım İnternet Turkcell Superonline Cs Serverine Sorunsuz Girebiliyorum Ama Ts3 Girmiyorum Sebebi Nedir Yada Yetkili Arkadaşlar Farkındalarmı Teşekkürler
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]
@Fatih ~ EjderYa
CsDurağı Teamspeak3 Sunucularına Erişim Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 97
- Clan İsmi: Hun Gaming
- İletişim:
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Şuan bizde de mevcut ama herkes de olmuyor 2 kişi düşüyor sadece bizde anlamış değiliz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Giriş yapamayan kullanıcıların internet sağlayıcısı nedir ?
Geçenlerde Turk.net kullanıcıları problem yaşıyordu aynı sorun devam ediyor olabilir
Geçenlerde Turk.net kullanıcıları problem yaşıyordu aynı sorun devam ediyor olabilir
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 97
- Clan İsmi: Hun Gaming
- İletişim:
[@Bilinmeyen Etiket]
Turkcell Superonline Kullanıyoruz Problem Çözüldü Yinede Bilginiz Olsun Teşekkürler
Turkcell Superonline Kullanıyoruz Problem Çözüldü Yinede Bilginiz Olsun Teşekkürler
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Aynı sorun bende de mevcut VodafoneNet kullanırken bir sorun yoktu. Farklı bir olaydan dolayı Turkcell SuperOnline'a geçiş yaptım düşüp birdaha bağlanamadım bazı tslere
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs124.csduragi.com
- Clan İsmi: FAWORİ GAMİNG
Aynı durumu şuan ben yaşıyom csduragi hariç dier ts lere giriyorÖmer TELLİ yazdı: Prş Ara 07, 2017 11:05 am Giriş yapamayan kullanıcıların internet sağlayıcısı nedir ?
Linklerini gizle |
-
eski konu yenisini açıp durumunuzu bildire bilirsinizsatrasaman yazdı: Pzr Mar 10, 2019 2:17 pmAynı durumu şuan ben yaşıyom csduragi hariç dier ts lere giriyorÖmer TELLİ yazdı: Prş Ara 07, 2017 11:05 am Giriş yapamayan kullanıcıların internet sağlayıcısı nedir ?
Linklerini gizle |