Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Alt Kullanıcıları Düzenleme

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Yazar: : .S'c!neLy*
Gönderilme zamanı: : Prş Eki 22, 2020 9:31 pm
Oylama: :
Status: : Varolan Fikir

Konu Sahibi
Talep BOTU

Mesaj gönderen Talep BOTU »

Alt Kullanıcıları düzenleyebilme getirilebilir. Her seferinde Alt paneli silip açmak zorunda kalmayız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

Mesaj gönderen DarkThrone »

Sanırım açılan 4 veya 5. Talep bu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vagnessi

Mesaj gönderen vagnessi »

+ İlaveten server kiralama ekranını görüntüleme ve server kiralama yetkisi verme.

Sonuçta panel sahibi alt panel verdiği kullanıcıların yaptıklarından sorumlu ise yetki verdiği kişilerden de sorumlu olmalıdır. Server kiralama eklenmesinin kimseye zarar vereceğini düşünmüyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

'Umut KÜKRER ⚡
Server Ip/DNS: CS60.COM - CS16.NET
Clan İsmi: Destroyer

Mesaj gönderen 'Umut KÜKRER ⚡ »

vagnessi yazdı: Cmt Eki 24, 2020 9:18 am + İlaveten server kiralama ekranını görüntüleme ve server kiralama yetkisi verme.

Sonuçta panel sahibi alt panel verdiği kullanıcıların yaptıklarından sorumlu ise yetki verdiği kişilerden de sorumlu olmalıdır. Server kiralama eklenmesinin kimseye zarar vereceğini düşünmüyorum
Bende çok boş bir şey tamam düzenleme vs gelse güzel olur ama kiralama falan gelirse ana panelden farkı olmaz ana paneli ver daha iyi .d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vagnessi

Mesaj gönderen vagnessi »

Evet mantıklı ana panel vermek benim aklıma gelmemişti. Fakat oraya da aynı anda 1 kişiden fazla giriş yapılmadığı gerçeğini düşünürsek anapanelin giriş sayısının genişletilmesi için çalışma talep etmemiz gerekiyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala