[İstek] Zombi Escape
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 63
-
-
-
-
[İstek] Zombi Escape
@FearLess Kardeşim Çalıntı Değil Hepsini Editlemek İçin Tek Tek Emek Verdim, Ön Yargılarından Kurtul.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 166
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
[İstek] Zombi Escape
Aslında dosyaları arkadaşa ben verdim fakat bir bakıma çalıntı sayılır çünkü parasını bana ödemedi 15TL'ye satacak olduğum dosyaları 50TL'ye satışa sunman komik
Linklerini gizle |
-
[İstek] Zombi Escape
@The Professional Dosyaları Verdin Ama İçinde 5 Plugin Vardı, Üstüne Üstlük Beş Para Etmez Demiştin, Bana 20 TL Dedin O Yüzden Konuşmayalım İstersen, Şuan 40 Plugin Var.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
[İstek] Zombi Escape
Çocuk orda olması gereken bütün ayarlar vardı ve o ayarlar olmasaydı diğer eklediğin eklentiler ne işe yaracayacaktı ha? Zaten eklediğin her bir eklentiyi bizden kopyalıyorsun biraz özgün ol.! İki üç dosya için karaktersizliğe ne gerek var? Ne denildiğinin önemi yok ben sana dosyayı attım ve sen bana parayı atmadın üstüne gelmiş utanmadan satış yapıyorsun hadi lan ordanByhazard yazdı:@The Professional Dosyaları Verdin Ama İçinde 5 Plugin Vardı, Üstüne Üstlük Beş Para Etmez Demiştin, Bana 20 TL Dedin O Yüzden Konuşmayalım İstersen, Şuan 40 Plugin Var.
Linklerini gizle |
-
[İstek] Zombi Escape
Sen Kendini Kral Zannediyorsun Bizden Kopyalıyorsun Diyorsun, Sendeki Pluginleri Sanki Kendin Kodladın ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
[İstek] Zombi Escape
Git kinini başka yerde kus kimse kendini kral sanmıyor ve kimse emek verdiği birşeyi başkası tarafından kopyalanmasını hoş görmez bütün escape sunucularını tek tek gez bize ait bir eklenti bulabilecek misin bakalım.. Ayrıca konu bu değil al kullan istediğin kadar ama Dosyaları alıp parayı ödememek nedir hatta para bile sorun değil burda isyan ettiğim durum senin karaktersizliğin.! Ben modu satmak istiyormuydum? -Hayır.. Sabah akşam yalvardın mı? -EvetByhazard yazdı:Sen Kendini Kral Zannediyorsun Bizden Kopyalıyorsun Diyorsun, Sendeki Pluginleri Sanki Kendin Kodladın ?
Beni bilen bilir haksız kaar elde etmem o dosyaların fiyatı o kadardı ne az ne fazla ama yaptığına bak..
Linklerini gizle |