Zombi Escape Acil yardım
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 974
Zombi Escape Acil yardım
Aramızda anlaştık çözdük ücret olayını ortadan kaldırdık.
Link: | |
Linklerini gizle |
Zombi Escape Acil yardım
Şahıs bu forumda mı barınıyor. Eğer öyle ise yeri artık burası değil insanların emeklerini hiçe sayarak kendi yapmamış olduğu eklentileri/modu para ile satma gibi bir durum olamaz ve olmamalı
Linklerini gizle |
-
Zombi Escape Acil yardım
Okuduklarımdan anladığıma göre : Ayaz HepyekF.T.H yazdı: Cum Ağu 09, 2019 10:38 pm Şahıs bu forumda mı barınıyor. Eğer öyle ise yeri artık burası değil insanların emeklerini hiçe sayarak kendi yapmamış olduğu eklentileri/modu para ile satma gibi bir durum olamaz ve olmamalı
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Zombi Escape Acil yardım
harbi birsey demicekdim illa söletceksiniz dostum siz ne sacmalıyorsunuz forumda ne satısı forumda satısmı yapdım konumu acdım ? biliip bilmeden konuya yorum yapıyorsunuz yorumlarınız kendinize saklayın konuyu nerden nereye sapdınız kendisi benim arkdasım forum dısında konusduk satış filanda olmadı sizi ilgilendirmeyen konuya yorum yapıyorsunuz harbiden sinirlendim
Linklerini gizle |
Zombi Escape Acil yardım
Konu nerden nere gitmiş adam zaten kendiside söledi satma filan olmadı die daha nedie yorum yaparak uzatıyorsunuz sizin tek yapdıgınız burda insanlara ancak sert davranma baska birsey yok insanları forumdan sogutuyorsunuz
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 974
Zombi Escape Acil yardım
Satış olmadi. Konu kilitlenebilir yardim edenlere teşekkür ederim.
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
Zombi Escape Acil yardım
Ben size diyecek laf bulamıyorum. Lütfen dediğimi düzgünce oku ve anla!Ayaz Hepyek yazdı: Cmt Ağu 10, 2019 12:09 amsende ömer daha yaşın 13 kardesim büyüklerinle nasıl konuşulcagını bilmiyorsun burda geliyorsunuz bir kaç eklenti mod paylasıyorsunuz sonra forumda havanızdan gecilmiyor az birazda olsa kendiniz olun saygılı olun büyüklerinizle nasıl konuşcagını bilmiyorsunuz bunu ben deil bir cok insanlar konusuyor......omertas14544 yazdı: Cum Ağu 09, 2019 10:52 pmOkuduklarımdan anladığıma göre : Ayaz HepyekF.T.H yazdı: Cum Ağu 09, 2019 10:38 pm Şahıs bu forumda mı barınıyor. Eğer öyle ise yeri artık burası değil insanların emeklerini hiçe sayarak kendi yapmamış olduğu eklentileri/modu para ile satma gibi bir durum olamaz ve olmamalı
Linklerini gizle |