yönlendirme
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 31
yönlendirme
merhaba ömer telli bey yön icin sıraya girmeniz lağzım 1 2 ay icerisinde yön hizmetiniz aktif edilir diye mesaj atmışstınız. panelden ticket açtım bana 3 4 ay dediler şuan yön hizmeti yok diye cevap aldım 1 2 ay öncede aynı şeyi dediler efendim ben nasıl yararlanabilrim bu hizmeten ne yapmamız gerekmekte yardımcı olurmusunuz e posta yoluyla ulaşmaya çalıştım size cevap vermediniz cevabınızı bekliyorum iyi akşamlar
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MoonGaming
yönlendirme
Size bir soru sormak istiyorum Ömer bey 2 ay dediği zaman siz ticket açtınız mi yoksa daha sonradan mi açtınız ?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
yönlendirme
Minimum 1-2 ay denilmiş olabilir. Diğer müşterilerinde yönlendirmeyi iptal etme durumuna göre size tahsil edilir.
Linklerini gizle |
-
yönlendirme
2 3 gün sonra açtım efendimLoseBasgan yazdı: Pzr Eyl 22, 2019 4:18 pm Size bir soru sormak istiyorum Ömer bey 2 ay dediği zaman siz ticket açtınız mi yoksa daha sonradan mi açtınız ?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MoonGaming
yönlendirme
2 3 gün sonra durum değişmiş olabilir kusuru kendinizde arayınız.
Linklerini gizle |
yönlendirme
Aslında yanlış bir cevap. Bence yönlendirme durumu ile ilgili müşterilerin görebileceği bir yer olmalı. Şuan boşta yönlendirme hizmeti var mı yok mu bilinmesi lazım. 1-2 ay sonrasına verilmemeli. Çünkü 1-2 ay sonrasında da şuan ki durum değişmez ise yine aynı cevabı alacaklar.LoseBasgan yazdı: Pzr Eyl 22, 2019 4:27 pm 2 3 gün sonra durum değişmiş olabilir kusuru kendinizde arayınız.
Linklerini gizle |
-
yönlendirme
evet öyle birşey olsa efendim bizde nezaman çıkıcak öğreniriz yönlendirme çünkü 1 2 ay önce açıyorum 2 ay beklemeniz lağzım şuan ticket açıyorum 3 ay beklemeniz lağzım diyorlar ben yönlendirmeden hiçbirşey anlamıyorum kaç kişi ile sınırlı olduğu flan bilmiyoruz yani ömmer telli bey bu konuya el atmalı bence para atıyoruz panelle sıraya girmek için giremiyoruz ve çok uzun süre bekliyoruzYek'-ta yazdı: Pzr Eyl 22, 2019 4:28 pmAslında yanlış bir cevap. Bence yönlendirme durumu ile ilgili müşterilerin görebileceği bir yer olmalı. Şuan boşta yönlendirme hizmeti var mı yok mu bilinmesi lazım. 1-2 ay sonrasına verilmemeli. Çünkü 1-2 ay sonrasında da şuan ki durum değişmez ise yine aynı cevabı alacaklar.LoseBasgan yazdı: Pzr Eyl 22, 2019 4:27 pm 2 3 gün sonra durum değişmiş olabilir kusuru kendinizde arayınız.
Linklerini gizle |
-
yönlendirme
1 2 ay öncedende böle cevap almıştım onun için cs25.csduragi.com u kiralamıştım yön açık kalmış aradan 1 2 hafta içinde sonlandı cs27.csduragi.com cs27 için yön ticketi açmıstım ozamanlar ama bana cs25 de yön hizmeti oldugu söylenmedi doluluk oranına göre saniyeler içinde kiralamıştım ama ömer telli bey bu konuya el atarmısınız bir çözümü olmalı bence teşekürler
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
yönlendirme
Dolmuyorsa yönlendirme aktif olana kadar 3-5 tane aktif admin ve 1-2 tane oyunu güzelleştirecek plugin ile belki doluluk sağlayabilirsiniz.Aytac77 yazdı: Pzr Eyl 22, 2019 6:26 pm 1 2 ay öncedende böle cevap almıştım onun için cs25.csduragi.com u kiralamıştım yön açık kaldıgı için aradan 1 2 hafta içinde sonlandı cs27.csduragi.com cs27 için yön ticketi açmıstım ozamanlar ama bana cs25 de yön hizmeti oldugu söylenmedi doluluk oranına göre saniyeler içinde kiralamıştım ama ömer telli bey bu konuya el atarmısınız bir çözümü olmalı bence teşekürler
Linklerini gizle |