Yönlendirme hizmeti
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
Yönlendirme hizmeti
merhaba dostlar. Yönlendirmeden şu sıralar memnun olan var mı? 15 20 gün önce herkese verilen yönlendirmede sorun yoktu ama 4 5 gün önce açılan stoklardan sonra ben hiç memnun kalmadım siz ne düşünüyorsunuz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönlendirme hizmeti
Hocam Yönlendirmede bir sorun yok. Sorun şu, İki gündür Ülkemizde Var olan Hükümetin Açıkladığı Sınav takvimleri Neticesinde İnsanlar telaşa kapıldı ve Biraz Oyuncular geri çekildi. Sebebi bu Diğer eklenen ip adreslerine ilk 30 dan sonra yön gidiyor diye biliyorum ben sende sunucu Listi incelediğinde anlarsın zaten
Linklerini gizle |
-
Yönlendirme hizmeti
arkadaşlar cs200 bile yönlendirme alıyor bu şekilde kesinlikle ön sıralardaki iplerin aylık vermiş olduğu 125 tl çok pahalıya geliyor bu konuya bir çözüm bulunmalı oyuncu havuzunda zaten oyuncu kalmadı hosting akşamları tam anlamıyla doluyor az önce girdim cs 169 a attı bize hiç yönlendirme gelmişyor olmaz böyle gerçekten aylık 225 tl veriliyor ama yönlendirmeden 3 oyuncu zor geliyor
6 daatte
6 daatte
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MoonGaming
Yönlendirme hizmeti
Shved yazdı: Çrş Haz 17, 2020 12:28 pm arkadaşlar cs200 bile yönlendirme alıyor bu şekilde kesinlikle ön sıralardaki iplerin aylık vermiş olduğu 125 tl çok pahalıya geliyor bu konuya bir çözüm bulunmalı oyuncu havuzunda zaten oyuncu kalmadı hosting akşamları tam anlamıyla doluyor az önce girdim cs 169 a attı bize hiç yönlendirme gelmişyor olmaz böyle gerçekten aylık 225 tl veriliyor ama yönlendirmeden 3 oyuncu zor geliyor
6 daatte
viewtopic.php?p=296895#p296895
Linklerini gizle |
-
Yönlendirme hizmeti
Ben bir cevap bekliyorum gerçekten bu konuya whatsapp üzerinden mesaj atınca biz 30 üstüne kesinlikle vermedik iptal ettik demişlerdi şimdi denedim yine atıyor 139'a isteyen girip deneyebilir. Abi şaka gibi 6 saaatte 3 oyuncu gelecekse yönlendirme hizmeti neden var ?
adam ödüyor 30 tl biz ödüyoruz 125 tl :d
adam ödüyor 30 tl biz ödüyoruz 125 tl :d
Linklerini gizle |
-
Yönlendirme hizmeti
Kardeşim yapma allah aşkına cs139 yönlendirme alıp bana 6 saatte 3 oyuncu gelecekse olmamalı bupustonicky yazdı: Çrş May 06, 2020 11:43 pm Hocam Yönlendirmede bir sorun yok. Sorun şu, İki gündür Ülkemizde Var olan Hükümetin Açıkladığı Sınav takvimleri Neticesinde İnsanlar telaşa kapıldı ve Biraz Oyuncular geri çekildi. Sebebi bu Diğer eklenen ip adreslerine ilk 30 dan sonra yön gidiyor diye biliyorum ben sende sunucu Listi incelediğinde anlarsın zaten
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5456
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yönlendirme hizmeti
4-5 gün önce nerede stok açıldı ? Bu nerede yazmaktaMuhammetAydemr yazdı: Çrş May 06, 2020 11:57 am merhaba dostlar. Yönlendirmeden şu sıralar memnun olan var mı? 15 20 gün önce herkese verilen yönlendirmede sorun yoktu ama 4 5 gün önce açılan stoklardan sonra ben hiç memnun kalmadım siz ne düşünüyorsunuz
cs200 nasıl yön alıyor, 30₺2lik ipler nasıl yön alıyor hocam ne saçmalıyorsunuz siz ? ip adresiniz 213.238.173.210 ve yön gelmiyor mu diyorsunuz ?Shved yazdı: Çrş Haz 17, 2020 12:28 pm arkadaşlar cs200 bile yönlendirme alıyor bu şekilde kesinlikle ön sıralardaki iplerin aylık vermiş olduğu 125 tl çok pahalıya geliyor bu konuya bir çözüm bulunmalı oyuncu havuzunda zaten oyuncu kalmadı hosting akşamları tam anlamıyla doluyor az önce girdim cs 169 a attı bize hiç yönlendirme gelmişyor olmaz böyle gerçekten aylık 225 tl veriliyor ama yönlendirmeden 3 oyuncu zor geliyor
6 daatte
2-3 gün süre ile kapatalım yönlendirmenizi bir bakın bakalım geliyor mu gelmiyor mu
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5456
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yönlendirme hizmeti
Sistemde herhangi bir sorun yok, korona zamanındaki gibi böyle aşırı bir yoğunluk beklemeyin yasaklamalar kalktı havuzdaki oyuncu azaldı. 7/24 size yön gelecek diye bir sistem bizde hiç bir zaman olmadı
Zaten ekstra açılan yönlenlerin iptal edileceği, satış yapılan konu altından duyuruldu.
Konuyu açan sancaktr tayfasının amacı ne anlamış değiliz
Zaten ekstra açılan yönlenlerin iptal edileceği, satış yapılan konu altından duyuruldu.
Konuyu açan sancaktr tayfasının amacı ne anlamış değiliz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Yönlendirme hizmeti
Ömer bey ilk mesaj 6 Mayıs'ta.Ömer TELLİ yazdı: Çrş Haz 17, 2020 1:16 pm4-5 gün önce nerede stok açıldı ? Bu nerede yazmaktaMuhammetAydemr yazdı: Çrş May 06, 2020 11:57 am merhaba dostlar. Yönlendirmeden şu sıralar memnun olan var mı? 15 20 gün önce herkese verilen yönlendirmede sorun yoktu ama 4 5 gün önce açılan stoklardan sonra ben hiç memnun kalmadım siz ne düşünüyorsunuz
cs200 nasıl yön alıyor, 30₺2lik ipler nasıl yön alıyor hocam ne saçmalıyorsunuz siz ? ip adresiniz 213.238.173.210 ve yön gelmiyor mu diyorsunuz ?Shved yazdı: Çrş Haz 17, 2020 12:28 pm arkadaşlar cs200 bile yönlendirme alıyor bu şekilde kesinlikle ön sıralardaki iplerin aylık vermiş olduğu 125 tl çok pahalıya geliyor bu konuya bir çözüm bulunmalı oyuncu havuzunda zaten oyuncu kalmadı hosting akşamları tam anlamıyla doluyor az önce girdim cs 169 a attı bize hiç yönlendirme gelmişyor olmaz böyle gerçekten aylık 225 tl veriliyor ama yönlendirmeden 3 oyuncu zor geliyor
6 daatte
2-3 gün süre ile kapatalım yönlendirmenizi bir bakın bakalım geliyor mu gelmiyor mu
Bu arkadaşımız durmadan şikayet ediyor bu durumdan cs90 da yön yokken 10 dakikada 10 adam geliyor jail eklentileri var bir de arkadaşa nasıl 6 saatte 3 kişi geliyor bende anlamadim
Linklerini gizle |