Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yönlendırme Çalismıyor Cs3.csduragi.com

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
criminal

Mesaj gönderen criminal »

Pluginler olabilidiğince minimum seviyede en az pluginle en güzel sunucu yapmaya çalışıyoruz ki laglardan kasmalardan çökmelerden bıktığımız için güncelleme gelmeden önce hiçbir problem yoktu pluginlerden de 1 tanesinde bile sorun yok error loglar tertemiz.. Pluginlerin hepsini başka serverlarda test edip kurduk zaten

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Tasarimci v2

Mesaj gönderen Tasarimci v2 »

Ayrıca cevabı zaten burada verilmiş.
post53750.html?hilit=Yönlendirme#p53750

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

Mesaj gönderen TunnS[C] »

Konu plugının guzellıgı admınlıklerın cok olması degıl mesela ornek ben yonlendırmeyle attıgı bır servere 1 raun bakıyorum begenmedıgım ıcın cıkıyorum adamlarda gırıyordur begenmedıklerı ıcın cıkıyordur bunuda dusun bıde :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
criminal

Pro serverin zombi serveri gibi olmasını beklemeyin zombi jail deathrun basebuilder gibi modlarda plugini güzel değişik olan serverlar konuşur ama pro serverda bu pek ciddiye alınacak bişey değil bazı oyuncular lagsız kasmadan oynamak ister en az plugini olan serveri tercih eder bazı oyuncularda güzel pluginlerle beslenmiş serverlara girer demek istediğim güncellemeden sonraki yönlendirme eskisi kadar etkili olmadığıdır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Tasarimci v2

Mesaj gönderen Tasarimci v2 »

post53750.html?hilit=Yönlendirme#p53750
Şu konuya göz atarsanız gelen güncellemenin Yönlendirme ile alakası olmadığını anlayacaksınızdır. Yönlendirmeyi siz sanırım farklı anlıyorsunuz oyuna botlar gelmiyor, oynayan canlı beyinler geliyor. Bunların çoğu zaman özel günü, sınav haftası vb. gibi durumları oluyor. Yönlendirmenin mantığı yönlendirme alan serverlara eşit şekilde dağıtım yapması bunda herhangi bir durum yok yeni güncellemeye bağlamayın iyi akşamlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Misal geçtiğimiz hafta cs1Net i sıfırlamak zorunda kaldım. Eklentileri kurana kadar server dolulugu çok azdı. Rank vs. Düştü ama eklentileri kurduktan sonra doluluk yeniden arttı. Hatta bu esnada facebook sayfamıza server niye böyle diye mesaj bile geldi. Mevzu gelen oyuncuyu memnun edip onu elinizde tutmanızda. Ben bunu eklentiler ile birlikte yapıyorum, zaten bu eklentiler sayesinde clan büyüyor ve kolaylıklar sayesinde adminlerde oyununu oynuyor, yani pek görev yapmalarına gerek kalmıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
criminal

ortaya konulmuş 550 tlden bahsediyoruz.Bu paralar adminlerimizden toplandı klan olarak oyuncu sayısının azaldığını gören adminlerimizde mecburen olayı biz yöneticilere şikayette bulunuyorlar.Bizimde bu emeklerin karşılığını alabilmek için ömer telliye başvuruyoruz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Bir aksaklik yasandiysa serverle ilgili buyuk ihtimal oyuncu kaybettiniz. Bu size kalmis oynamak isteyen oynar istemeyen oynamaz. Oyuncuyu tutmak sizin isiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

13.03.2017 19:14'den itibaren yönlendirmenizi 1 günlük donduruyorum.
Bakın bakayım yön geliyormuymuş gelmiyormuymuş

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli