Yön Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Yön Hk.
Merhabalar @ÖmeR TeLLi bey ben panelimden cs70 için yönlendirme hizmet talimati vermiştim fakat ticketim karsiliksiz yanit halinde kapatılmış cs139 u iptal ettim yönlendirme hizmetimi cs70 e yapilmasinin bilgisini tickete birakmiştim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yön Hk.
La hasan bu kaçıncı ip bi yerinde dur kardeşimMarkWeLL yazdı: Prş Oca 31, 2019 5:57 pm Merhabalar @ÖmeR TeLLi bey ben panelimden cs70 için yönlendirme hizmet talimati vermiştim fakat ticketim karsiliksiz yanit halinde kapatılmış cs139 u iptal ettim yönlendirme hizmetimi cs70 e yapilmasinin bilgisini tickete birakmiştim

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Yön Hk.
Kademe kademe iniyor beyefendi en sonunda cs1 alacak o hırs vartaha aydemir26 yazdı: Prş Oca 31, 2019 7:39 pmLa hasan bu kaçıncı ip bi yerinde dur kardeşimMarkWeLL yazdı: Prş Oca 31, 2019 5:57 pm Merhabalar @ÖmeR TeLLi bey ben panelimden cs70 için yönlendirme hizmet talimati vermiştim fakat ticketim karsiliksiz yanit halinde kapatılmış cs139 u iptal ettim yönlendirme hizmetimi cs70 e yapilmasinin bilgisini tickete birakmiştim![]()
![]()

Linklerini gizle |