Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yetkiver

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
dozean
Server Ip/DNS: 213.238.173.48
Clan İsmi: Ayyildiz Tim

Yetkiver

Mesaj gönderen dozean »

Şimdi arkadaşlar ekte 2 tane yetkiver var biri klasik normal oynanmamışyetkiver diğeri redarmygaming'e editlettiğim oynanmışyetkiver.
Özelliklerinden bahsediyim:
şimdi bir adama slotluk yazıcaz
amx_slot_ekle nick pw
şimdi oyunda bu komutu yazınca mesela adamın adı ahmet diyelim şifresi 12
amx_slot_ekle ahmet 12
Bunu yazdığımızda ahmet adlı oyuncu otomatik tag aldırılıp pw si girdiriliyor yani böyle yapmaya çalıştık. Fakat bunu yapınca ahmet adlı arkadaşı oyundan atıyor servere giriş hakkınız yok diyerek atıyor. Config dosyasınada bakıyoruz pw girilmiş users.iniyede bakıyoruz pw girilmiş fakat neden olmuyor bilemiyorum. Şimdi benim sizden istediğim şey 2 adet plugin var ekte biri normal yetkiver diğeri anlattığım özelliklerde fakat başaramadığımız yetkiver sizden istediğim bölüm oynanmamış yetkiveri istediğim düzene göre ayarlayabilirmisiniz veya oynanmışyetkiver sma yı düzeltebilirmisiniz düzeltmeden kastım uyarlıyabilirmisiniz dediğim ayarlara yapana teşekkürler ederim.
@Yek'-ta
@redarmygaming
@uzman59
@emirakpinar
@Tasarimci v2
@By.Dehset
@caddegarge
@PaZee
@seypa
@PurposeLess1907
[@Bilinmeyen Etiket]
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son dozean tarafından Çrş Tem 12, 2017 12:30 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MRX3565

Yetkiver

Mesaj gönderen MRX3565 »

Yaw Ömer Telli senin konunu yine bunun için sildi, yazdıkların göz yoruyor, biraz noktalama işareti ve enter kullanacakmışsın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
dozean
Server Ip/DNS: 213.238.173.48
Clan İsmi: Ayyildiz Tim

Yetkiver

Mesaj gönderen dozean »

@MRX3565 reis tane tane okunursa herkezin anlayacağını umuyorum

Link:
Linklerini gizle