Öncellikle Tüm Csduragi ailesinin Bayramını en içten kutlarım iyi bayramlar
bugün Ömer Bey Ts3 ler hakkında güncelleme ile konu açmıştı .info yerine .kim olarak giriş yapıcağımızı açıklamıştı
bi 10 dk önce ts88.csduragi.info yani dns adresi olarak ts88.csduragi.kim ts3 adresıme iki dns deneyerek giriş yapmaya çalıştım hatta vermişti şu hatayı vermişti blacklist fln gibisine hatta verdi muhtemelen bu sunucu kara listede gibisine galiba neyse ts3 baglan sıkıntısı çözüldü şimdi ise ts88 sıfırladım token oluştururken hatta verdi
HATA
Ts3 Query bağlantısı yapılamadı
Yetki Token Oluştururken hata
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Yetki Token Oluştururken hata
ts3 ü sıfırladıktan sonramı hata verdi ?Barboros yazdı: Sal Ağu 21, 2018 10:56 am Öncellikle Tüm Csduragi ailesinin Bayramını en içten kutlarım iyi bayramlar
bugün Ömer Bey Ts3 ler hakkında güncelleme ile konu açmıştı .info yerine .kim olarak giriş yapıcağımızı açıklamıştı
bi 10 dk önce ts88.csduragi.info yani dns adresi olarak ts88.csduragi.kim ts3 adresıme iki dns deneyerek giriş yapmaya çalıştım hatta vermişti şu hatayı vermişti blacklist fln gibisine hatta verdi muhtemelen bu sunucu kara listede gibisine galiba neyse ts3 baglan sıkıntısı çözüldü şimdi ise ts88 sıfırladım token oluştururken hatta verdi
HATA
Ts3 Query bağlantısı yapılamadı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion