Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Yan hesap elden gidiyieeehhh,,,
Saldırı oliyieeeeeh,,,
Arkadaşım bi kere durust insan gibi kendi hesabınızdan gelin yav hemen "U" yapmayın yan hesaplarla saldırı olduguna dair kanıt yok KANIT AT KANIT !
Saldırı oliyieeeeeh,,,
Arkadaşım bi kere durust insan gibi kendi hesabınızdan gelin yav hemen "U" yapmayın yan hesaplarla saldırı olduguna dair kanıt yok KANIT AT KANIT !
YALNIZ OCAK AYINDA KURULMUŞ HESAP ??
Ocak ayında kurulsun benim için farketmez kullanılmamışmı yan hesaptır.
Ay kendini ne korumaya çalıştın yan hesaplarla be kardeşim uuuf @Taha Demirbaş
Saldırı oliyieeeeeh,,,
Ay kendini ne korumaya çalıştın yan hesaplarla be kardeşim uuuf @Taha Demi@Taha Demirbaş
HAHAHAHA YAN HESAPMIŞ. ELLERİNDE SALDIRI YAPTIĞINA DAİR KANIT YOK EVET ASALET GAMİNGİN KURUCUSUYUM FAKAT KENDİLERİ GELİP BİZİM SERVERA SALDIRI YAPIYOLAR + REKLAM YAPIYOLAR SONRA DA SALDIRI YAPTILAR DİYE KONU AÇIYOR ELLERİNDE KANITLARI YOK ?
Saldırı oliyieeeeeh,,,
Ay kendini ne korumaya çalıştın yan hesaplarla be kardeşim uuuf @Taha Demirbaş
phBB'de ip adresi göstermiyormu acaba ? gösteriyorsa asıl hesabı " Banned "