[ EJD ] Yeni Redbull Plugini
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
@Fatih ~ EjderYa birtane yerde sayı degıtırınce panele yukleyınce bu hatayı alıyorum bıyerde hatamı yapıorum anlamdım
Sonuç
Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
AMX Mod X Compiler 1.8.3-dev+5079
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/EJDERYA_redbull.sma(1) : error 010: invalid function or declaration
1 Error.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/EJDERYA_redbull.amx (compile failed).
Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( EJDERYA_redbull.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
Sonuç
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/EJDERYA_redbull.sma(1) : error 010: invalid function or declaration
1 Error.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/EJDERYA_redbull.amx (compile failed).
Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( EJDERYA_redbull.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: [K]ra[L]iye[T]
yükle panele amxmodx içine yaz adam atmış kodları öyle değiş
Linklerini gizle |
-
@korkuluk1412 değiştim fakat benmı hata yapıorum anlayamdım senbı denermısın rıca etsem
Linklerini gizle |
-
Hocam panele indirip kur daha sonra adam paylaşmış şu kodları panelde amxmodx yazan yere yazın orda editlemee yazın demiş aynı sıkıntı bende de oldu işte
Linklerini gizle |
-
Ben serverde acıkken rebul ıcecegı alındııgnda kelebek testere fılan alamıyorum nedenı nedır acaba
Linklerini gizle |
-
@Fatih ~ EjderYa
hocam redbull bastım elimize model çıkıyor daha sonra 2 3 kere arka arkaya basınca redbul buga giriyor elimizdeki model geri gitmiyor kalıyor 3 basıyorum bıcaga gecsın dıye geçmiyor gene redbulu alıyor elimize ve daha sonra redbul bırdaha basayım diyorum böyle yazı çıkıyor
Zaten Suanda Bir Redbull Kullaniyorsun. REDBULUNUN ETKiSi 22 SANiYE SONRA GEECEK
1 dakika bekliyom basıyorum bu yazı hiç gitmiyor bugda kalıyor
hocam redbull bastım elimize model çıkıyor daha sonra 2 3 kere arka arkaya basınca redbul buga giriyor elimizdeki model geri gitmiyor kalıyor 3 basıyorum bıcaga gecsın dıye geçmiyor gene redbulu alıyor elimize ve daha sonra redbul bırdaha basayım diyorum böyle yazı çıkıyor
Zaten Suanda Bir Redbull Kullaniyorsun. REDBULUNUN ETKiSi 22 SANiYE SONRA GEECEK
1 dakika bekliyom basıyorum bu yazı hiç gitmiyor bugda kalıyor
Linklerini gizle |
-
Bende de öyle olyuor
redbul içeçeği geliyor bıcak yerine

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
MertMatin* yazdı:@Fatih ~ EjderYa birtane yerde sayı degıtırınce panele yukleyınce bu hatayı alıyorum bıyerde hatamı yapıorum anlamdım
Sonuç
1 Error.

Linklerini gizle |
Eklenti hatalı olduğu için silinenlere taşınmıştır. Düzeltilip yeni konu açılabilir.
Linklerini gizle |