Dışarıdan Sağlanan Güvenlik Seçenekleri Yasakmı ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.55
- Clan İsmi: Pro Patrika JB
Yasakmı ?
Bu şekilde hiza et vuruyorum hodri meydan falan 25 tl lik makiney le mi ? Kardeşim sürekli vuruyolarsa ip sini al erişebiliyosan yapan kişinin foruma yaz ömer telliyi veya modorotörleri etiketle yardimci olurlar bi şekilde
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Yasakmı ?
Ben konuya güzel bir şekilde cevap yazmışım, "hodri meydan" diyip konuyu kızıştırmaya gerek var mı?
Eğer sen vuruyorsan -ki sanmıyorum- emin ol o senin vds satın aldığın yer trafik izlemeyi biliyor ise saldırı yaptığını görür ve makineyi suspend'e alır,
Ha saldırı çıkışına izin varsa da, sunucuya gelen trafikden ip adresiniz bulunup sizin makineye vururlar.
Linklerini gizle |
Yasakmı ?
@furkan17 Adlı kullanıcıya sunucu kuralları dışarısındaki yorumundan ötürü bir uyarı verilmiştir.
+ Konu başlığı düzenlendi.
+++ Belki adamın değişik yöntemi var beyler dalga geçmeyelim. Fakat merak ettim açıklasa keşke
+ Konu başlığı düzenlendi.
+++ Belki adamın değişik yöntemi var beyler dalga geçmeyelim. Fakat merak ettim açıklasa keşke
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Yasakmı ?
Yoo atılır. Bunu yapabilecek kişi Ömer bey ve zaten ts3 adresleri OVHa bağlı saldırı yeme kapasitesi %25 gibi bir durum o da scler sürekli yeniden yazılıyor hepsini bulup açıklarını kapatmak işi uğraştırıcı.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Ha ben vdsyle uğraşmam godaman adamım geçer bi kabin kiralar yoluma bakarım diyorsan orası ayrı mesele oraya laf etmem 

Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Zaten hali hazırda çok büyük bir güvenlik koruması mevcut
Linklerini gizle |