Hepinizi selam arkadaşlar benim ismim Emir Günduru nickim ise Jerry
Daha önceden PUBG sunucusu açmıştım. fakat MustafaBaskan'ın sunucusu diye yasaklı kısmında konu gördüm.
bunu görmeden önce sunucuya girdim fakat sunucuya girdiğimde hiçbir plugin yoktu yetkim yoktu bende çok korkmuştum
sonra panelime giriş yapamadım. Sonra ise csduraginda genelde konu açtım fakat yasaklısınız diye bir mesaj geldi ve hesapım yasaklandı.
cs 1.6'yı 6 senedir oynuyorum ve 3 senedir plugin işleriyle uğraşıyorum. 5 Yıl boyunca ne yasaklı kısmından ne alakam oldu nede haberim
fakat csduraginda şöyle bi kural varmış. yasaklı kişilere yetki vermemiz yasakmış ben böyle birşey olduğunu bilmiyordum. ve "Mustafa baskan " isimli yasaklı kişi benim sunucuma geldi. teamspeak3 sunucusuna ihtiyacın varmı diye sordu bende var dedim. O bana teamspeak3 sunucu ayarladı. Bende ona teşekkür olarak sunucumda adminlik vermek istedim. Csdurağı hayatım boyunca hic kimseye kötülük yapmadım. Hiçbir sunucuya saldırıda bulunmadım. Daha önceden açtığım gereksiz konulardan özür dilerim.
Csdurağında yanlış yaptığım kişi varsa hepsinden özür diliyorum. Bu konuyu açmamın sebebi yasaklı / clan konusu kapalıydı bende böyle bir konu açmak istedim. eğer böyle bi konu açmak yasaksa. Şimdiden özür diliyorum.
Eğer yasağım varsa hala yada kalktıysa lütfen söyleyin sunucu açmak istiyorum.
Yasaklı kullanıcı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1
Yasaklı kullanıcı
İlk banın multi hesap + yasaklı kullanıcı olarak, ikinci banın yasaklı mustafab olarak yemişsin. Şikayet bölümü kapatıldı, yaz dönemi boyunca açılmayacak.
Link: | |
Linklerini gizle |