Yasaklı kişi CSDurağında serverde kurucu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 83
Bu arkadaş hem ts sinin ismini teamtr bilmem ney diye küfür edip üstüne bide cs durağında yasaklıyım ama sizin serverinize hergün saldırıcam diyor buyrun video sadece şahsımıza küfür etmekle kalmiyip clan adımızada klanının ismiyle sövüyor.
Yapan ts ipleri :
TS61.CSDuragi.COM
TS62.CSDuragi.COM
https://www.youtube.com/watch?v=tePBEZ_ ... e=youtu.be
Yapan ts ipleri :
TS61.CSDuragi.COM
TS62.CSDuragi.COM
https://www.youtube.com/watch?v=tePBEZ_ ... e=youtu.be
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 156
Arkadaşlar veletdir dikkate almamak gerekir .
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 83
Velet diye cs durağında şahsımıza ve clanımıza küfür edip yasaklı olduğu halde ts61 ve ts62 nin kurucusu olmasına göz yumucak değiliz bence ?HEPAR yazdı:Arkadaşlar veletdir dikkate almamak gerekir .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
Ömer bey'in mail adresine bir kaç konu gönderdim ilgilenirse diğer hatalarını görebilir.
Bence gereken yapılmalıdır.!
Bence gereken yapılmalıdır.!
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Laflarınıza dikkat etmenizi öneririm burası özgür ve saygı çerçevesi içinde olan bir forum ortamı...HEPAR yazdı:Arkadaşlar veletdir dikkate almamak gerekir .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Öncelikle tekrardan benim serverim konuya alınmış
haah , adamın daha yeni yasaklı oldugunu öğreniyorum ve benim serverimde kuruculuğu bulunmamaktadır. Her çekemediğinizde bi koz arayın ancak.
ts61 ile 62 nin ne alakası var onu bile çözemedim orası ona ait ts61 bize ait , adam ts sine her şeyi yapabilir . Ayrıyeten bunu gören Ömer Abi bir sorun varsa ts yi kapttırır ts62 yi

ts61 ile 62 nin ne alakası var onu bile çözemedim orası ona ait ts61 bize ait , adam ts sine her şeyi yapabilir . Ayrıyeten bunu gören Ömer Abi bir sorun varsa ts yi kapttırır ts62 yi
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 156
Kardeşim csdurağında barınan saygılı adminlere saygılı server sahiplerine sürekli küfür eden bir Ş*erefsizi tatlı sözlemi ağarlasaydım .ShooTeR yazdı:Laflarınıza dikkat etmenizi öneririm burası özgür ve saygı çerçevesi içinde olan bir forum ortamı...HEPAR yazdı:Arkadaşlar veletdir dikkate almamak gerekir .
Forumda mesaj kasmaktan ve ahlak adap öğrendirmeye çalışmaktan önce gidin bu videoda yer alan kişilere lafınızı söyleyin .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
arkadaş sadece doğru bir şey söylemiş , ne olursa olsun önünüze gelen kişilere forumda öyle konuşamazsınız uslubunuza dikkat ediniz. Kesinlikle taraf tutmuyorum.HEPAR yazdı:Kardeşim csdurağında barınan saygılı adminlere saygılı server sahiplerine sürekli küfür eden bir Ş*erefsizi tatlı sözlemi ağarlasaydım .ShooTeR yazdı:Laflarınıza dikkat etmenizi öneririm burası özgür ve saygı çerçevesi içinde olan bir forum ortamı...HEPAR yazdı:Arkadaşlar veletdir dikkate almamak gerekir .
Forumda mesaj kasmaktan ve ahlak adap öğrendirmeye çalışmaktan önce gidin bu videoda yer alan kişilere lafınızı söyleyin .
sayın
@Taha Demirbaş İlgilenirmisiniz ?
Linklerini gizle |