yasaklı değilim ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
yasaklı değilim ?
kurucusu değilim diyen oldumu konuyu okumadan cevap vermeyiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
yasaklı değilim ?
Forum kesinlikle özgür bir alandır diye düşünüyorum ve bence yasaklı değilmiyim diye konu açarken akılda soru işareti bırakan şeyler oluyor ?
1) Kendinden Eminsen Niye Konuyu Açıyorsun ?
2) TEAMTR KURUCULARININ HEPSI YASAKLANDI Neden Sen Yasaklı Olmayasın ?
3) <20:49:28> You were banned permanently from the server by "[! TAARUZ] #EFENDILER" (SATMIYOZ KNK)
Ysaaklı Değilsen Neden Banladın ?
3) <20:49:28> You were banned permanently from the server by "[! TAARUZ] #EFENDILER" (SATMIYOZ KNK)

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
yasaklı değilim ?
Çoğu clandan daha çok kendimizi gösterdik onun için bukadar ses çıkardık.Diğer yasaklı clanların kurucuları ts3 csduraginda kafalarına göre takılıp oda açarken tek çekilemeyen taraf bizmiyiz ?1 clanımızdan çıkan laudres bizden çıkma çocuksun.NuriReisHDYoutuber yazdı:Forum kesinlikle özgür bir alandır diye düşünüyorum ve bence yasaklı değilmiyim diye konu açarken akılda soru işareti bırakan şeyler oluyor ?
3) <20:49:28> You were banned permanently from the server by "[! TAARUZ] #EFENDILER" (SATMIYOZ KNK)Ysaaklı Değilsen Neden Banladın ?
2. nuri kendimden eminim konuyu iyi okursan anlarsın.
3.istedigim gibi banlarım sanamı sorucam ??
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
yasaklı değilim ?
TaaRRuZ yazdı:Çoğu clandan daha çok kendimizi gösterdik onun için bukadar ses çıkardık.Diğer yasaklı clanların kurucuları ts3 csduraginda kafalarına göre takılıp oda açarken tek çekilemeyen taraf bizmiyiz ?1 clanımızdan çıkan laudres bizden çıkma çocuksun.NuriReisHDYoutuber yazdı:Forum kesinlikle özgür bir alandır diye düşünüyorum ve bence yasaklı değilmiyim diye konu açarken akılda soru işareti bırakan şeyler oluyor ?
3) <20:49:28> You were banned permanently from the server by "[! TAARUZ] #EFENDILER" (SATMIYOZ KNK)Ysaaklı Değilsen Neden Banladın ?
2. nuri kendimden eminim konuyu iyi okursan anlarsın.
3.istedigim gibi banlarım sanamı sorucam ??
CSDuragin'da Banlanma Sebebinize bir yorum yazamyacağım o sen ile @PaZee NİN Arasında.
Bana Sormanı gerektirecek bir durum yok isim felan değişmişsin dikkat çeken o.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
yasaklı değilim ?
Csdurağında En fazla kendini gösteren Csdurağını Yücelten Clan olduk daima Csdurağına Çalıştık Banlanıpta Sunucu Değiştirmedik Bizle alakası olmadığı halde TeamTR Kurucularının yasaklanması yanlış ama yapan kişiyi konuşturursak bunu hepiniz görüceksiniz
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
yasaklı değilim ?
Bune ego taarruz. Csdurağını yücelten clan. Teamtr çıkması felan diyorsun, evaxda dayının adamıydın.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
yasaklı değilim ?
EVAX clanında bi kere kayıtlı üyem bile yoktu.DAYI kim doğru düzgün tanımışlığım yok senide tanımıyorum sen beni nasıl tanıyorsun.Asıl kanıtla ben bırakıcamKtalko yazdı:Bune ego taarruz. Csdurağını yücelten clan. Teamtr çıkması felan diyorsun, evaxda dayının adamıydın.
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
yasaklı değilim ?
Konuyu kirletmeye gerek yok özel mesajdan devam et.Son kez söylyorum EVAX ta 1 kere bulunmuşluğum yoktur...Ktalko yazdı:Evet kurucu olan bendim.
Linklerini gizle |
-
yasaklı değilim ?
Karistirdim seni taaruz neyse insallah basiniza gelen en kisa surede cozulur.
Linklerini gizle |