Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

yasakli clan hakkinda bilgi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

TeamTR Ömer Reisin Zehir-i Azamda Kurucu Oldugunu Biliyorum Hebele Hübele Nickiyle İllaki Ortaya Cıkıcak Merak Etmeyin : )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Şimdi gelelim cs55 konusuna @IMANSIZWINSTONHOCA adlı csduragı üyesi, kardeşim buraya atıp tutmaya gelme kanıtın olunca buraya at 2.si burda kimse kimseye atıp tutamaz kardeşim burası bir forum anladınmı 3.sü kanıtın varsa şikayet konusuna açıp atarsın Zehir-i Azam Ailesinin Kurucusu Ben ve Noel'dayıdır. Ortağımız BY FURKAN'dır. @redarmygaming @MerveTelli [@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta Konuyu silermisiniz? yada kilitlermisiniz? çünkü her konu açıldığında bir sorunlar yaşanıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

kanıtsız ortaya birşeyler atmayın. yaptırım olmaz. Kanıtla konu açın.(kanıtlar geçerli olacak şekilde olacak) ilgilenilsin. Ortamı gerdirmeye gerek yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

-CaMeLwHiTeCAN
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen -CaMeLwHiTeCAN »

Ben anlamıyorum CSD gibi bi host altında yasaklı üyeler kafasına göre istediği gibi heryerde barınabiliyor kurucu bile olabiliyor bakın kanıtım yok fakat ben size çok samimi bi şekilde söyliyim ts57 de yasaklı olarak ''ömerreis'' ve tekrar yasaklı olarak ''dayı'' yani evaxın eski sahibi barınıyor şuan ki demek istediğim oranın kapatılması veya herangibi bişey değil sadece dikkat edilip bakılsa bunlar görülebilecek şeyler ''ömerreis' in ts57 deki nicki ''HEBELE HÜBELE'' ''dayı'' yani kapatılan evax ın sahibi nin nicki ts57 de ''DeCCaL'' bunlar sadece 57 de değil çoğu yerde kayıtlı ve çöğu yerde kurucu ve ellerini kollarını sallayarak gezebiliyorlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ZacaynSley
Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
Clan İsmi: [AREXIOS]

Mesaj gönderen ZacaynSley »

TeamTR yazdı:Şimdi gelelim cs55 konusuna @IMANSIZWINSTONHOCA adlı csduragı üyesi, kardeşim buraya atıp tutmaya gelme kanıtın olunca buraya at 2.si burda kimse kimseye atıp tutamaz kardeşim burası bir forum anladınmı 3.sü kanıtın varsa şikayet konusuna açıp atarsın Zehir-i Azam Ailesinin Kurucusu Ben ve Noel'dayıdır. Ortağımız BY FURKAN'dır. @redarmygaming @MerveTelli [@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta Konuyu silermisiniz? yada kilitlermisiniz? çünkü her konu açıldığında bir sorunlar yaşanıyor.
Kardesim siz ikiniz neden her konularda birbirinize denk geliyorsunuz :D Sikayet bölümünün Mesajlarında siz varsınız full :) :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
BYFURKAN42
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen BYFURKAN42 »

-CaMeLwHiTeCAN yazdı:Ben anlamıyorum CSD gibi bi host altında yasaklı üyeler kafasına göre istediği gibi heryerde barınabiliyor kurucu bile olabiliyor bakın kanıtım yok fakat ben size çok samimi bi şekilde söyliyim ts57 de yasaklı olarak ''ömerreis'' ve tekrar yasaklı olarak ''dayı'' yani evaxın eski sahibi barınıyor şuan ki demek istediğim oranın kapatılması veya herangibi bişey değil sadece dikkat edilip bakılsa bunlar görülebilecek şeyler ''ömerreis' in ts57 deki nicki ''HEBELE HÜBELE'' ''dayı'' yani kapatılan evax ın sahibi nin nicki ts57 de ''DeCCaL'' bunlar sadece 57 de değil çoğu yerde kayıtlı ve çöğu yerde kurucu ve ellerini kollarını sallayarak gezebiliyorlar.
can kardes bizim ts mizde ne Deccal isminde bir kurucu var nede Hebele Hubele isminde bir kurucu var yanlis bilgi vermeyin Lutfen

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
BYFURKAN42
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen BYFURKAN42 »

ZacaynSley yazdı:
TeamTR yazdı:Şimdi gelelim cs55 konusuna @IMANSIZWINSTONHOCA adlı csduragı üyesi, kardeşim buraya atıp tutmaya gelme kanıtın olunca buraya at 2.si burda kimse kimseye atıp tutamaz kardeşim burası bir forum anladınmı 3.sü kanıtın varsa şikayet konusuna açıp atarsın Zehir-i Azam Ailesinin Kurucusu Ben ve Noel'dayıdır. Ortağımız BY FURKAN'dır. @redarmygaming @MerveTelli [@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta Konuyu silermisiniz? yada kilitlermisiniz? çünkü her konu açıldığında bir sorunlar yaşanıyor.
Kardesim siz ikiniz neden her konularda birbirinize denk geliyorsunuz :D Sikayet bölümünün Mesajlarında siz varsınız full :) :D
kardesim sana soyle diyim.bu 2 si sirf cekememezlik ve 1.ci olmak icin onun bunun serverini kapattirmak isteyen kisiler farkindaysan hep GT de 1.2.3.4.5.6 civarinda olan serverlere sikayet konusu actilar farketmissindir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli