Yasak Kalkma Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 694
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Yasak Kalkma Hk.
Başta Ömer Telli,ve csd yöneticileri forumda şuna tanık oldum; Ömer Telli ve csdurağına küfür et ardından sunuculara saldırıda bulun sonra özür dilerim bir daha olmayacak abi de. Hadi 1 olur 2 olur 3-4-5 kez aynı şey tekrarlanırsa yasaklanma işleminin mantığı nedir ? Birde yasaklanan kişilerin savunucuları best friendleri olur o zaman ekip kurulmuş olur ve yasaklı kişiyi hemen savunurlar ki yasağı kalksın aynen devam edelim. Buna en iyi örneklerden birisi İmansız Winston Hoca sayın Ömer bey bu şahıs siz ve müşterilerinize yaptıklarından sonra yasağı kalkarsa bu şu demektir: "CSDURAĞI MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİTMEYE BAŞLADI" yok kendi firmamızı kuracağız felan dedi hemen tükürüğünü geri yalamış.TeamTR yasak Hk başlıklı konusunu açmış savunucularıda devreye girmiş. Şahsi düşünceme göre yasaklanan bir kişinin yasağı kalkmamalı. [@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta @Taha Demirbaş @PaZee
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yasak Kalkma Hk.
Müşteri memnuniyeti ile bu konuyu bağdaştırmak çok alakasız. Biz sunucu hizmeti sağlıyoruz millete şu insanı bu insanı yasaklıyoruz taahhütü vermiyoruz
Sürekli öyle küfür, saldır, gel geri kabul edilecek diye de bir şey yok nereden çıkarttın bunu, hepsini geçtim yasaklanan adamın affı olmasa sende bu forumda olmayacaktın.
Sürekli öyle küfür, saldır, gel geri kabul edilecek diye de bir şey yok nereden çıkarttın bunu, hepsini geçtim yasaklanan adamın affı olmasa sende bu forumda olmayacaktın.
Link: | |
Linklerini gizle |