CSD'nin üst düzey klanlarından biriydiniz. Hadi desem kuralları bilmiyordunuz ama diyemem. Çünkü hepiniz en az 2 3 saat online'siniz. Ve kuralları biliyorsunuzdur. Böyle yasak gelmesi bence çok doğal bir olay. Bilmiyorsan okumanı ve Ömer Reis'den üslübüyle özür dilemeni rica ediyorum.wild-eos yazdı:Bizim yaptığımız bir ayıp var serverı satma geri alma yapmadığımız şey küfürFearLess yazdı:Bencede affedilmemeli çünkü kimin yaptığı belli değil. Kanıtınız da yok.
Kusura bakmayın affedilmeme taraftarıyım. Ama geri dönerseniz de iyi olur diyeyim
EDIT: Bu olay ne zaman gerçekleşti (ben bilmiyorum) ve siz ne zaman bu konuyu açıyorsunuz (Haziran 15)
Tarihi bilmiyorum ama olayı biliyorum.
Fakat tarih uzunsa tahmin yürüterek, siz başka cs satan yerlere gittiniz, olmadı tekrar buraya gelmek istiyorsunuz diye tahmin yürüttüm.
EDIT 2:Yaptığımız ve yaptığım diyorsun sonrada başka bir post atarak biz yapmadık gibi şeyler diyorsun düşündürücü (TAHMİN ETTİM SUÇLAMIYORUM)Kod: Tümünü seç
Yaptığımız yaptığım yanlışdan özür dilerim ömer abi lütfen affet dönelim yuvamıza Recai Berkay Yıldız Wild-GaminG JailBreak Ailesi
Yasağımız Hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasağımız Hakkında
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
Yasağımız Hakkında
Bence kararsız gibiyim sebebinide söyliyeyim. CsDuragindan ayrılınca ts16 gitmiştik orda bi şekillere girmiştiniz csduragi olmasada olur felan demiştin eos hatta oda felanda açmıştınız başka sunucuya geçerken çok havalıydınız. Ama genede hatasız kul olmaz inşallah affedilirsin. Bende yasaklıydım. Neyse İyi Forumlar.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 10
Yasağımız Hakkında
Engellenme sebebimiz ben başkasına serverı satmak istedim sonra geri aldım sıkıntı olmasın diye bundan dolayı server kapandı.Tabiki Ömer Abi bu konuda haklı kurallarda var bu madde ama sonra bizim adam gibi gözüken 4 5 gereksiz kişi tsde küfür edip vidio çekmişler komplo olduğu ap açık ortadadır bence küfür etmedim ettirmemde
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Yasağımız Hakkında
Kaldırılması Taraftarıyım. Ömer Bey de İnşallah Cezanızı Kaldırır.
Kod: Tümünü seç
Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org
16v16 Mac Server ip : cs155.csduragi.com / cs2.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : www.sthgaming.org
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Yasağımız Hakkında
ömer bey bu berkay denen şahıs cs duragından kalıcı olarak yasakladınız bir daha acılmamak üzere küfür ve server satma işleri yok sadece bunları size melih hero nickli arkadaşımız tüm sslerini size göndererek siz bu işlemi yapma kararı aldınız zaten server saldırılar ömer telli sövüş video serveri 2 binliraya satma makbuz fotorafları ve serveri calma dolandırıcılık oyun yöneticisine gecip cs duragını ve yönetimi kötülemek her türlü sucları var eyer buu ss leri unuttuysanız tekrar atabiliriz size konu aç demeniz yeter : )
TAKDİR YİNE SİZE KALMIS.
TAKDİR YİNE SİZE KALMIS.
Linklerini gizle |
-
Yasağımız Hakkında
kuyruk acısı var sende wınstonIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:ömer bey bu berkay denen şahıs cs duragından kalıcı olarak yasakladınız bir daha acılmamak üzere küfür ve server satma işleri yok sadece bunları size melih hero nickli arkadaşımız tüm sslerini size göndererek siz bu işlemi yapma kararı aldınız zaten server saldırılar ömer telli sövüş video serveri 2 binliraya satma makbuz fotorafları ve serveri calma dolandırıcılık oyun yöneticisine gecip cs duragını ve yönetimi kötülemek her türlü sucları var eyer buu ss leri unuttuysanız tekrar atabiliriz size konu aç demeniz yeter : )
TAKDİR YİNE SİZE KALMIS.

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 10
Yasağımız Hakkında
Winston beni güldürme lütfen
5 Yıldır burdayım satmak geri almak suç kabulümdür sizin gibi adamları çok gördüm ben 6 Yıldır yıkamadılar yıkamadınız yıkamazssınız. Ömer abi nasıl uygun görürse öyle

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yasağımız Hakkında
KUYRUK ACISIYLA ALAKASI YOK KARDESİM KURALLARI BILMIYORUZ DİYOR BERKAY ARKADAS AMA 3-4 SENEDİR BU CSDURAGININ CINDE YALANA GEREK YOK 

En son IMANSIZ WINSTON HOCA tarafından Cum Haz 16, 2017 11:41 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yasağımız Hakkında
BURDAN ÖMER ABİ ÇEKİYOR TSDE FARKLI FARKLI KONUSAN Bİ ARKADASMIZ BERKAY BUNUN KUYRUK ACISIYLA HİC BİR ALAKASI YOK OLAMAZDA.
Linklerini gizle |