Yasağımın Kalkmasını İstiyorum
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 30
[@Bilinmeyen Etiket] aslında benim şuan kim olduğumu ip adresimden görüyor Saldırı atan bir kullanıcıyı barındırmaktan yasaklanıp hesabıma ve ismime el konulmuştu benim suçum saldırı atan arkadaşı zaten pek tanımıyordum yetki satın almıştı Serverimi kapatıp bu ismi yasaklamıştınız Serkanın yasağı kalktı onun yanında barındığı KaanBey'inde yasağı serkanın yasağı kalkınca kalktı acaba benimde kalkma şansı varmı dediğim gibi en ufak bir saldırı dahi yapmadım. Ki Yasaklı olduğunu dahi bilmiyordum.. 1 sene önce Cs19 du serverim Ts7 ile birlikte
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
herkez şans hakediyordur. umarım hakedenlerdensindir.
Linklerini gizle |
-
Herkes hata yapabilir aslında unutmak istiyorum ama benim arkadaşım başka panele saldırıp bizim panele giriş yapınca kapanmıştı ben yapmışım gibi görünmüştü vs vs hatalar tarafsız bir şekilde söylüyorum geçmişi bıraktım forumda çok tanıdığım oldu ortam oldu facebooktan çok burdayım sarıyor kısacası sende bunun farkındasın yani kaanbeyi tanımıorum ben olayı anlattığım şekilde biliyorum iyi forumlar.
Linklerini gizle |
1. Hata 2.si yanlistir. Sans verilirse bu sansin hakkini vermen gerekir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 30
redarmygaming yazdı:1. Hata 2.si yanlistir. Sans verilirse bu sansin hakkini vermen gerekir.
jottABey yazdı:İnşallah Affedilirsin kardeşim nediyelim.
alpersoylu34 yazdı:Umarım Affedilirsin..
noeldayi yazdı:herkez şans hakediyordur. umarım hakedenlerdensindir.
Hepinize Teşekkürler umarım redarmynin dediği gibi 1. hataydı 2. hiç olmicak eğer yasağım kalkarsa yorum yapıp tekrardan teşekkür edicem (orjinal hesabım ile)serkan ebcin yazdı:Herkes hata yapabilir aslında unutmak istiyorum ama benim arkadaşım başka panele saldırıp bizim panele giriş yapınca kapanmıştı ben yapmışım gibi görünmüştü vs vs hatalar tarafsız bir şekilde söylüyorum geçmişi bıraktım forumda çok tanıdığım oldu ortam oldu facebooktan çok burdayım sarıyor kısacası sende bunun farkındasın yani kaanbeyi tanımıorum ben olayı anlattığım şekilde biliyorum iyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Orjinal hesabın ile vs yazmadıkca burdan zaten yasağın kalkmaz.
Fake hesap ile özür dileyip , red yersen adına toz kondurmamayamı calısıyorsun anlamadım ? Kimsin necisin ?
@alpersoylu34 ile ip adresin neden aynı çıkıyor ?
Fake hesap ile özür dileyip , red yersen adına toz kondurmamayamı calısıyorsun anlamadım ? Kimsin necisin ?
Linklerini gizle |
-
Adıma toz kondurmama değil abi şu yüzden eğer ki yasağım kalkarsa bu hesaptan tekrar teşekkür etmekti planım yinede abi son söz sizdeÖmer TELLİ yazdı:Orjinal hesabın ile vs yazmadıkca burdan zaten yasağın kalkmaz.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Senin ne yasağın vardı ki zaten ? Forumdaki konusunu at bakalım
Linklerini gizle |