Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yardımınıza ihtiyacım var

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
seypa
İletişim:

Mesaj gönderen seypa »

Şimdiye kadar bir çok kişiye soyut veya somut olarak yardımım dokunmuştur. Şimdi de benim çözemediğim hata hakkında yardıma ihtiyacım var. Bir arkadaşımın biohazard sunucusu var boş vakitlerimde ilgileniyorum.

Gelelim asıl konumuza. Respawn eklentisini bio modun içine entegre ettim. Herşey gayet optimize fakat oyun içinde anlam veremediğim şekilde bir bug oluşuyor. Resim:
891b35cf55a1cf5fa126416b1a96ec05.0.jpg
****** şeklinde hayali içi boş bir model oluşuyor. Semiclip açık olsa bile Ct de takılıyor T de. Sizden bu hata hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Ben de sadece ben de oluyordu sanıyordum. Çözümünü ben de bulamadım kullandığım eklenti barlı respawn eklentisiydi. #REZ alayım mesajları okurum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Arşivimde bu bulunuyor. Bir vakitler kullanıyordum.
bio_canlanma_sistemi.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
seypa
İletişim:

Mesaj gönderen seypa »

Fatih ~ EjderYa yazdı: Pzr Eki 28, 2018 4:48 pm Arşivimde bu bulunuyor. Bir vakitler kullanıyordum.
bio_canlanma_sistemi.sma
Attığın eklenti düşünülmeden yazılmış bir eklenti. Sağdan soldan bir şeyler copy paste yapılmış. Normalde ölünce victim'i canlandırması gerek fakat tüm id leri kapsıyor. Mesela biri spece geçtiği zaman paat hemen respawn ediyor bug oluşuyor. Hadi onu kapattın diyelim. Hamspawn kısmı habire tekrara giriyor. Kesinlikle bu kadar basit düşünülmüş bir eklenti kulllanmam ama sağol yinede :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

iMatis
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen iMatis »

Seypanın yardım istediği bir dönemde yaşıyorsak, KILLL MEEE !

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

seypa yazdı: Pzr Eki 28, 2018 6:07 pm
Fatih ~ EjderYa yazdı: Pzr Eki 28, 2018 4:48 pm Arşivimde bu bulunuyor. Bir vakitler kullanıyordum.
bio_canlanma_sistemi.sma
Attığın eklenti düşünülmeden yazılmış bir eklenti. Sağdan soldan bir şeyler copy paste yapılmış. Normalde ölünce victim'i canlandırması gerek fakat tüm id leri kapsıyor. Mesela biri spece geçtiği zaman paat hemen respawn ediyor bug oluşuyor. Hadi onu kapattın diyelim. Hamspawn kısmı habire tekrara giriyor. Kesinlikle bu kadar basit düşünülmüş bir eklenti kulllanmam ama sağol yinede :)

Eklentiyi ben yazmadim. Sadece arsivimde bulunuyordu. Kullanabilecegin kisimlari al kullan diye attim. Kotule diye degil. : )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
seypa
İletişim:

Mesaj gönderen seypa »

Fatih ~ EjderYa yazdı: Pzr Eki 28, 2018 8:26 pm
seypa yazdı: Pzr Eki 28, 2018 6:07 pm
bio_canlanma_sistemi.sma

Eklentiyi ben yazmadim. Sadece arsivimde bulunuyordu. Kullanabilecegin kisimlari al kullan diye attim. Kotule diye degil. : )
Sana birşey demedim zaten eyv

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
seypa
İletişim:

Mesaj gönderen seypa »

Mod olan arkadaşlar konuyu silebilir çözüm bulunmustur. Çözümünü merak eden varsa özelden memnuniyetle cevaplarim. @Yek'-ta @Taha Demirbaş

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

seypa yazdı: Prş Kas 01, 2018 8:17 am Mod olan arkadaşlar konuyu silebilir çözüm bulunmustur. Çözümünü merak eden varsa özelden memnuniyetle cevaplarim. @Yek'-ta @Taha Demirbaş
Her şeyi insanlardan saklamanın bir manası yok. Ortalığa yazıp yardım istiyebiliyorsan. Çözümünü de ortalığa yazabilecek bir tutum göstermen gerekir. Ayrıca çözümü ben zerre kadar merak etmiyorum. Çok şükür öyle hatalara yol açacak kalitesiz kodlar yazmıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
seypa
İletişim:

Mesaj gönderen seypa »

Fatih ~ EjderYa yazdı: Prş Kas 01, 2018 10:21 am
seypa yazdı: Prş Kas 01, 2018 8:17 am Mod olan arkadaşlar konuyu silebilir çözüm bulunmustur. Çözümünü merak eden varsa özelden memnuniyetle cevaplarim. @Yek'-ta @Taha Demirbaş
Her şeyi insanlardan saklamanın bir manası yok. Ortalığa yazıp yardım istiyebiliyorsan. Çözümünü de ortalığa yazabilecek bir tutum göstermen gerekir. Ayrıca çözümü ben zerre kadar merak etmiyorum. Çok şükür öyle hatalara yol açacak kalitesiz kodlar yazmıyorum.
Herhangi bir art niyetle yazmadım yanlış anladin beni

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli