Yardım
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 38
- Server Ip/DNS: 213.238.173.165
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
- İletişim:
Yardım
Selamunaleyküm ekteki plugin steamdaki gibi türkçe yazma plugini daha önce buraya konu açmıştım fakat beceremedim kurmayı
smalar hata veriyor onları giderip hangi dosyayı nereye atacağımı tam olarak detaylıca yazarmısınız
.inl uzantılı dosya vardı onu .ini yaptım attım data lang falan yerine attım onları fakat scriptingin içinde bir dosya daha var o nereye atılacak falan onu çözemedim en baştan editleme gerekiyo galiba
sevgiler saygılar çözümlerinizi bekliyorum
smalar hata veriyor onları giderip hangi dosyayı nereye atacağımı tam olarak detaylıca yazarmısınız
.inl uzantılı dosya vardı onu .ini yaptım attım data lang falan yerine attım onları fakat scriptingin içinde bir dosya daha var o nereye atılacak falan onu çözemedim en baştan editleme gerekiyo galiba
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
-
Yardım
Bu arada forum kurallarina uygun konu açın eklenti istek konularinda başlıkta sorunun icerigini yazmalisiniz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
Yardım
Hocam ben pluginer degilim anladigim sey olsa yardim ederim fakat bu isden anlamiyorum en iyi ShooTeR onu bekle yardim eder o kusura bakmayin 

Linklerini gizle |
-
Yardım
Teşekkür ederim bekliyorum desteğinizi bide tam olarak neyi nereye atacağımı yazarsanız sevinirim
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Yardım
Eklentinin amacı ne ona göre yardım sağlıyalım aşırı yorgunum şuanbirazhırs10 yazdı: Pzr Şub 11, 2018 11:57 pm Selamunaleyküm ekteki plugin steamdaki gibi türkçe yazma plugini daha önce buraya konu açmıştım fakat beceremedim kurmayı

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yardım
Eklentinin amacı normalde sw lerde steam olunca ş ı ö gibi karakterler kullanılıyor ama no steamda olmuyor . Bu eklenti no steamlerin /tr yazarak türkçe karakter kullanmasını sağlıyor
Linklerini gizle |
-
Yardım
Scripting icerisindekileri plugin ekle bolumunden yukleyeceksiniz...birazhırs10 yazdı: Pzt Şub 12, 2018 7:16 pm Eklentinin amacı normalde sw lerde steam olunca ş ı ö gibi karakterler kullanılıyor ama no steamda olmuyor . Bu eklenti no steamlerin /tr yazarak türkçe karakter kullanmasını sağlıyor
Plugins klasorunu silin onu yuklemiceniz

diğerlerinin yukleme yeri belli zaten configs vs.vs.vs.vs.
Linklerini gizle |